Comunicat de presa

Taximetriștii luați la control de polițiștii locali


Polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere au desfășurat, joi 28 iulie a.c., o acțiune care a vizat respectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere și a H.C.L. nr. 27/2008 privind reglementarea serviciilor de transport persoane/marfă, în regim de taxi, pe raza municipiului Bacău.

Au fost vizate mai multe zone prevăzute cu stații de taxi (Calea Republicii, Aeroportului, Gării, Alexandru cel Bun, Milcov, Mioriței, Piața Centrală), polițiștii locali acționând pentru identificarea persoanelor, care desfășoară această activitate, fără a deține documentația prevăzută de lege. Pe parcursul acțiunii au fost verificate un număr de 40 autovehicule taxi și aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.600 lei.

Poliția Locală a Municipiului Bacău va continua să organizeze periodic astfel de acțiuni, pentru a se asigura că cetățenii care folosesc acest tip de transport beneficiază de siguranța și calitatea serviciilor oferite, conform legislației specifice în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.