Comunicat de presa

Austriecii de la Supernova modernizeaza si Cora Bacau

Grupul austriac Supernova, una dintre cele mai importante companii private de imobiliare axate pe proprietăți de retail de top din Europa Centrală și de Est, investește până la 40 de milioane de euro în modernizarea centrelor comerciale cora, achiziționate la sfârșitul anului trecut în București, Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin de la Grupul Louis Delhaize, operațiune anunțată în premieră de Profit.ro.

Valoarea tranzacției rămâne confidențială. Surse Profit.ro estimează însă valoarea tranzacției la circa 150 milioane de euro. Lucrările de modernizare se află deja în desfășurare în Drobeta Turnu Severin și Bacău, urmând ca până la sfârșitul lui 2023 să fie demarate și finalizate inclusiv în Constanța și București.

După achiziția de la Grupurile Louis Delhaize și Galimmo a celor șase centre cu o suprafață totală de aproximativ 140.000 de metri pătrați, primele centre care au intrat în procesul de rebranding sunt Cora Drobeta Turnu Severin și Cora Bacău. În timp ce lucrările aflate în desfășurare la Drobeta Turnu Severin se vor finaliza în luna august, la Bacău, acestea au loc în două etape ce se vor încheia în 2023.