Comunicat de presa

Un bărbat a ucis o femeie și pe fiica acesteia, apoi și-a luat viața. Dublă crimă, urmată de sinucidere, în județul Bacău

Un bărbat de 47 de ani le-a ucis sâmbătă, 30 iulie, pe soția vărului său, de 35 de ani, și pe fiica acesteia, 10 ani, apoi și-a curmat viața, a anunțat G4Media.

În jurul orei 17.40, IPJ Bacău a fost sesizat, prin apel la 112, despre faptul că în comuna Gioseni ar fi trei persoane înjunghiate. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Bărbatul a comis crimele cu un cuțit. „Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisar Cătălina Păduraru. Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.