Pareri

Organizator de bairame vs. Moinesti CONTEAZA!

Luci al nostru e campion la organizarea bairamelor de weekend. Si ne-am format parerea asta dupa ce intentioneaza sa aloce peste 100.000 de euro evenimentului transformat la doar un an in „Zilele Bacaului” dupa ce anul trecut a fost „October Fest” si a avut probleme cu DNA.

E campion la raterea fondurilor necesare dezvoltarii orasului daca e sa analizam pierderea fondurilor prin PNRR ce puteau fi utilizate la finalizarea Spitalului Municipal. E campion la prostii si penibilitati. E campion la angajarea membrilor USR Bacau in cadrum Primariei Bacau si la alte bazaconii.

E campion la postari pe facebook si aruncat cu gunoi in PSD in timp ce astia isi vad de treaba si schimba infrastructura in judet asa cum tot asteptam. Luci nu are echipa. Sau are una care nu il ajuta dar nu pentru ca nu vrea ci pentru ca nu e capabila. Sau poate ca nu vrea. Banuim si ca e tras in jos chiar de ai lui.

Ce fac primarii oraselor din judet? Obtin fonduri europene, fonduri prin PNRR si modernizeaza urbele in care au ajuns edili. Priviti santierul urias din Moinesti.

Trotuare, strazi, locuri de joaca si siguranta in ceea ce priveste traficul. Se lucreaza in draci pentru ca pentru astia Moinestiul chiar CONTEAZA. Astia nu stau pe facebook promovand tonetele de cafea si nu arunca cu gunoio in ceilalti. Doar isi fac treaba. Luci e doar suparacios pe bacauanii care il critica. Luci si-a dorit sa-l intreaca pe Necula si a reusit. El e acum primarul ZERO depasindu-l pe turnanta pe cel dupa care unii bacauani plang.

Luci nu reuseste nici sa carpeasca strazile. Nici sa varuiasca ceea ce au facut altii. Bacauanii nu-l prea inteleg si sunt bulversati de ceea ce el numeste decizii corecte. Luci e praf. Probabil si pulbere. Aroganta se plateste scump si nu a inteles asta de la inceput. A ramas inconjurat doar de cativa amici cu care au invartit dubios alegerile interne si atat.
Foarte multi membri din municipiu si judet au parasit barca USR dupa ce au inteles ca nu au loc in politica oamenilor noi.

Mai rezistam doi ani?