Comunicat de presa

I. Floroiu: „Pentru ipocritul Viziteu, de la USR, sunt buni banii primiți prin Programul Național ”Anghel Saligny”?

Catastrofalul primar al Bacăului, care critica programele naționale de dezvoltare inițiate de PSD, PNDL l și PNDL ll și alocările de fonduri de la nivel central, a primit 43 de milioane de lei pentru rezolvarea problemelor de alimentare cu apă ale municipiului.

Mediocru și cu memoria scurtă, Lucian Stanciu Viziteu declara, pe 23 mai 2018, când era deputat, că PSD vrea ca Moldova să fie subdezvoltată, dependentă de subvențiile de la centru, cu o administrație obedientă și dependentă de banii de la bugetul de stat.

USR-istul pare să-și fi uitat declarația și a depus cerere de finanțare prin Programul Național ”Anghel Saligny”, program atât de criticat de USR!” a declarat deputatul PSD, I.Floroiu.

S-o fi pesedizat Viziteu, acum sunt buni banii de la centru? Cum e cu baronii roșii, domnule primar?!

După jumătate de mandat în care nu a făcut nimic în municipiul Bacău, Guvernul PSD-PNL îi alocă suma cerută pentru rezolvarea problemelor la aducțiunea de apă de la Valea Uzului și pentru reabilitarea conductelor din oraș.

Este un semn că actualul Executiv nu a ținut cont de culoarea politică și nici nu s-a uitat în gura păcătosului (Viziteu)! a mai spus Floroiu.