Pareri

Din 124 de proiecte, municipiul a obtinut unul. Si a ratat altul. La judet stam mai bine. Ca de obicei.

Din cele 124 de proiecte finanțate în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, municipiul Bacau a obtinut unul, cel care ar rezolva problema apei in Bacau in valoare de 43 milioane lei si a ratat un altul.

După jumătate de mandat în care nu a făcut nimic pentru a rezolva problema apei în oraș, administrația Viziteu are ocazia – și banii necesari! – să rămână în istorie cu altceva decât postările inutile de pe Facebook, cu care i-a obişnuit pe băcăuani: cu rezolvarea sincopelor în alimentarea cu apă a orașului.” a declarat prefectul Lucian Bogdanel.

Peste 120 de proiecte, totalizând 1,4 miliarde lei, şi 93 de UAT-uri beneficiare sunt rețeta prin care comunitățile județului vor reporni pe drumul dezvoltării durabile început acum 4-5 ani. Spun asta pentru că PSD nu s-a aflat la guvernare în 2020 sau 2021, iar celor care uită asta – deliberat sau nu – le-o voi reaminti ori de câte ori voi avea prilejul.” a declarat europarlamentarul Dragos Benea.

De observat ca municipiul Bacau a putut obtine fonduri cam cat au reusit cei din comunele Parjol, Sascut, Beresti Tazlau, Solont, cat orasele Buhusi, Onesti si Slanic Moldova.

Sa vedem daca, avand banii in mana, LuciDinBraila va reusi sa duca Bacaul in TOP 5 asa cum promitea in campania de acum doi ani.