Pareri

Video! L. Neghina: „Kanal D. O televiziune care minte frumos și manipulează grosolan!”

“Despre manipulare, televiziuni, profesionalism.
Astăzi am primit vizita a doi reporteri de la Kanal D, subiectul reportajului fiind o lucrare subcontractată de operatorul de apa și canalizare din Onesti, aflata in curs de implementare.” a scris ieri primarul Oneștiului pe facebook.

“Sunt lucruri pe care le stiti si pe care o sa le repet de cate ori am ocazia: RAJA este societatea care investește in Onesti peste 60.000.000 de euro din fonduri europene in modernizarea a 70 de km de rețea de apa și canalizare, construiește una dintre cele mai moderne stații de epurare din Europa și, cel mai important, construiește și o stație de captare prin care va asigura in aceste vremuri secetoase o a doua sursa de apa la Onesti.
Trotuarul la care se face referire in material, nu este finalizat, este turnat doar stratul suport, urmând sa se monteze borduri și sa se toarne covorul asfaltic, lucru pe care l-am spus, ba chiar l-am repetat in interviul dat.” a continuat Laurențiu Neghină.


“In paralel, la Onesti se lucrează intens la modernizarea infrastructurii.
Într-un an și jumătate de când m-ati investit cu increderea dvs., am reabilitat 1.853 de locuri de parcare, am reabilitat cu pavaj 35.000 de mp, aproximativ 22 de km liniari de alei și trotuare și lista continua.
După tot acest efort, in cautare de senzational, Stirile Kanal D calcă in picioare imaginea Oneștiului și a instituției pe care o conduc, trunchiaza un interviu de 6 minute, extrage si parafrazeaza un fragment cu un “profesionalism” de toată jena.
Pentru ca unii se vor reporteri cu orice pret si pentru ca nu pare importanta deontologia profesionala, ii ajut cu întreaga discuție pe care am avut-o cu ei astăzi.
Merită vizionat întregul material!” a spus în încheiere.