Pareri

Update: Crima din Cornisa Bistritei nu e de fapt crima! Crima dupa o sicanare in trafic in zona Cornisa Bistritei!

Update: Bărbatul ucis în bătaie miercuri, 7 iulie, pe o stradă din Bacău pentru că lovise cu maşina oglinda unei dubiţe este Mihăiţă Niţulescu, un mare campion la box. Niţulescu se mutase de aproximativ şase luni în casa surorii lui, din cartierul băcăuan Cornişa, iar miercuri, în jurul orei 19.30, se afla pe străduţa de lângă blocul unde locuia. Potrivit unor surse, fostul campion la box a intrat într-un conflict cu şoferul unei dubiţe. „Bărbatul mort fi dat peste oglinda unei dubiţe. Doi tineri puşi pe scandal au coborât din maşină, iar unul dintre ei l-a lovit cu pumnul. Omul a căzut din picioare ca secerat în mijlocul străzii, iar atacatorii ar fi fugit”, a povestit un martor din zonă, care-l cunoştea pe Niţulescu, scrie Gândul.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău nu au reuşit să stabilească o legătură între loviturile încasate de victimă şi deces. Conform autopsiei, medicul de la Serviciul de Medicină Legală a concluzionat că victima a suferit o insuficienţă cardio respiratorie, hemoragie meninge, inundată ventricular, AVC. Victima suferea de mai multe boli precum diabet şi steatoză hepatică. „La data de 6 iulie, în jurul orelor 19.30, în timp ce se află în autoutilitară marca Ford Transit condusă de C.S.M. pe stradă Cornişă Bistriţei din mun.Bacău , urmare a unui conflict spontan , numitul C. V.A. a coborât din maşină şi i-a aplicat victimei N. M. lovituri cu pumnul/ palmele, în urma cărora victima a căzut şi a decedat, decesul find constatat de echipa medicală din cadrul SAJ Bacău sosită la faţa locului. La Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacău a fost înregistrat dosarul nr.552/P/2022 în cadrul căruia prin ordonanţă procurorului din dată de 06.07.2022 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul C.V.A., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte, prev.de art. 195 C.penal”, a transmis Parchetul Bacău, potrivit bacau.net.

Update: Două persoane aflate într-o mașină albă au fost oprite la ieșirea din Bacău de polițiștii băcăuani. Aceștia au fost conduși la sediul IPJ Bacău pentru audieri fiind suspecți în crima din fața școlii 10 de seara trecută.

O crima s-a petrecut asta seara pe str. Cornisa Bistritei, in fata Scolii 10 din Bacau. Conform informatiilor de la fata locului conflictul ar fi pornit de la o sicanare in trafic. Un barbat a fost lovit si gasit mort.

Politistii cauta imagini de pe camerele de supraveghere si discuta cu martorii pentru a identifica faptasul. Nu se stie la aceasta ora daca a fost unul sau mai multi atacatori.

One thought on “Update: Crima din Cornisa Bistritei nu e de fapt crima! Crima dupa o sicanare in trafic in zona Cornisa Bistritei!

Comments are closed.