Pareri

Investiții de 10 milioane lei în comuna Solonț. Stadiul lucrărilor la nivelul de 40%.

“Am fost astăzi în comuna Solonț, împreună cu primarul Alexandrescu Eusebiu și consilierul județean Vasile Budacă, la o lucrare de infrastructură realizată într-un mod complex, cu ziduri de sprijin, poduri dar și alte elemente esențiale pentru calitatea și rezistența lucrărilor rutiere.” a declarat astăzi președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.

“Datorită mobilizării constructorului, reabilitarea acestui tronson de drum a atins în doar câteva luni un stadiu fizic de execuție de peste 40%. Valoarea investiției se ridică la aprox. 10 milioane lei, fiind finanțată de Compania Națională de Investiții la care se adaugă și cofinanțarea UAT Solonț.

Implicarea în problemele comunității și determinarea pentru finalizarea proiectelor demarate confirmă simțul gospodăresc al edilului Alexandrescu Eusebiu.” a mai declarat președintele CJ.

“Îi asigur pe locuitorii comunei că au sprijin permanent de la Consiliul Judeţean pentru implementarea & dezvoltarea proiectelor care îmbunătățesc condițiile de trai și aduc un plus de confort. În esență, acesta este obiectivul pe care echipa PSD și l-a asumat!” a spus în încheiere Valentin Ivancea.