Evenimente

„Povesti in lavanda”. Editia a II-a. Un eveniment special la Moinesti!

„Simt ca locurile acestea ma iubesc.” Hanul cu Lavanda va asteapta si anul acesta la cea de a II-a editie a sarbatorii ” Povesti in lavanda” a scris organizatorul pe pagina de facebook.


„Va astept sa va descoperiti si sa va relaxati in acest loc incarcat de magie, sa surprindeti in fotografii momentele dvs speciale in simplitatea si frumusetea naturii. In incinta proprietatii va astept cu produse artizanale si naturale din lavanda Hanului, pe care le puteti gusta ( dulciuri, dulceata, sirop) si , bineinteles, achizitiona. Asadar, va astept sa aduceti zambete, veselie si multe palarii iar eu va astept cu o limonada cu lavanda, din partea Hanului, sambata si duminica ( 2-3 iulie), intre orele 10.00 -20.00.” a mai mentionat organizatorul acestui eveniment.

Si noi va sfatuim sa mergeti pentru ca e un loc minunat unde va puteti incarca sufletul cu putina liniste in suflet si cu o frumusete a locului mai rar intalnita.

Locatia? Moinesti, dealul Osoiu chiar in vecinatatea parcului cu acelasi nume. Sau puteti contacta organizatorul pentru mai multe detalii