Pareri

Activități extra. Extra administrative. Luci nu mai vrea critici pe facebook!

Penibilul Luci se ocupă de orice altceva decât de administrație. Obișnuit cu odele din sediul USR din Bacovia, acolo unde gașca useristă aplauda la unison deciziile brăileanului în campania din 2020, acesta nu se poate obișnui cu criticile din spațiul public. Deși în campania din 2020 a bălăcărit candidații la primărie, în special pe Necula, acesta se simte criticat….prea vehement. Cică ar accepta ironii fine dar nu de-alea groase.

Se apucă de dat în judecată grupurile de facebook care au îndrăznit să îl critice în ultimii doi ani pentru că opiniile critice, în baza gogoșilor numite promisiuni în campanie nu sunt respectate.

Deși ar trebui să fie un bun gospodar, Luci activează mai mult pe facebook. Acolo unde și-ar dori doar aprecieri. A rămas obișnuit cu aprecierile din cabinetul de parlamentar și confundă partidul cu spațiul civic acolo unde băcăuanii îl critică vehement. Bine, exceptând pagina personală și cea a Primăriei unde mii de băcăuani sunt blocați pentru critici.

Luci, n-ai treabă prin oraș? Chiar rămâi un primar activ doar pe facebook? În rest îți dorim spor la daune morale. Spor în administrație nu ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.