Pareri

EMD, complexul hotelier ce poate fi pe gustul tuturor. Sergiu Sechelariu le ofera un „Colt de Europa” bacauanilor.

Nu e deloc usor sa atingi performanta si mai cu seama e greu sa faci asta cand esti un om foarte meticulos si pretentios cand vine vorba de calitate. Cand investitiile sunt facute dupa o atenta analiza a cererii si sunt indreptate catre o crestere a confortului si a serviciilor oferite de un complex hotelier, caci despre asta vorbim, intelegem ca se poate ajunge la perfectiune.

Complexul hotelier EMD, in incinta caruia am pasit de multe ori in ultimii ani e unul de top si miile de bacauani ce i-au pasit pragul pot spune asta fara doar si poate. Sunt povesti creeate si din amintirile nascute in locatia in care personalul profesionist e „antrenat” sa asigure o ambianta perfecta pentru toate evenimentele sarbatorite aici.

Un loc de relaxare in timpul liber asa cum gasesti foarte rar in zona. Asta pentru ca cel ce detine EMD e un om foarte ambitios. Si atunci cand ambitiile de a atinge perfectiunea ii sunt in gand, Sergiu Sechelariu reuseste.

Nu este deloc ușor ca antreprenor să poți oferi momente frumoase ce creează amintiri ,care să fie incluse în poveștile celor care ne trec pragul zi de zi” a spus astazi Sergiu Sechelariu.

Este o muncă asiduă atât a mea cât și a echipei ce am perfecționat-o de-a lungul timpului. Aici doresc să fac o mică paranteză și să punctez faptul că, oamenii care formează această echipă minunată sunt alături de mine de foarte mulți ani datorită mediului de lucru armonios , ce implică comunicare deschisă, transparență și un echilibru între viața profesională și cea personală . 

Am încercat mereu să aduc un plus de valoare serviciilor pe care le oferim clienților noștri ,și am convingerea că reușim să facem acest lucru zi de zi” a spus in continuare Sechelariu Sergiu.

O mare parte din sufletul lui Sergiu pare sa fie in ceea ce inseamna EMD. Si EMD inseamna in primul rand oameni. Oameni care au fost invatati, ajutati, perfectionati si sustinuti incat acolo pare sa existe o foarte mare familie. E un sincron intre calitate si starea de spirit existenta acolo. Si Sergiu Sechelariu nu a pus lacatul pe complex in timpul pandemiei asa cum s-a intamplat cu multe locatii. A reusit sa treaca peste. Un „Colt de Europa” pentru care Sergiu munceste in fiecare zi impreuna cu echipa din spatele lui. Una imensa si care a fost respectata de Sergiu. Un bun gospodar e poate cel mai potrivit cuvant. Cum ar fi aratat municipiul Bacau daca ar fi reusit sa castige alegerile? Cu siguranta altfel. Ar fi functionat precum EMD. Ca un ceas elvețian.

După cum singuri puteți vedea , ce am rostit în timpul campaniilor nu au fost vorbe aruncate în vânt , spuse doar pentru a da bine publicului , ci sunt lucruri reale, palpabile de care se bucură toți băcăuanii. 

Sintagma “ Întotdeauna Bacăul “ , nu este un clișeu oferit băcăuanilor în scopuri politice, reprezintă dorința mea de a fi alături de cetățenii municipiului Bacău, oferindu-le un “Colț de Europă “ ,cu servicii de o calitate ireproșabilă , personal primitor și o ambianță deosebită.” a spus in incheiere Sergiu Sechelariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.