Comunicat de presa

Fane Grigoraș s-a întors acasă!

Unul dintre noii veniți în tabăra CSM Bacău este portarul Ștefan Grigoraș. El este băcăuan și a cunoscut notorietatea în tricoul Științei Municipal Dedeman, cu care a obținut două titluri de vicecampion național și faima de specialist în apărarea aruncărilor de la 7 m. Acum, a semnat pentru noi un contract pe perioada a doi ani.

Calitățile pe care le are l-au propulsat la Dinamo, cu care a cucerit 4 titluri de campion național, 2 Supercupa României și 1 Cupa României. A fost desemnat cel mai bun portar al ediției 2017 a Cupei. Dar elogii a cules peste tot unde a mai jucat, respectiv la CSM Făgăraș și CSU Suceava.

Chiar dacă ne-a fost adversar în câteva rânduri, publicul băcăuan îl iubește și l-a aplaudat cu căldură la fiecare întâlnire. Chiar și la meciul de coșmar cu Suceava, din ultimul campionat, în care el a apărat cam toate aruncările spre poarta sa ale jucătorilor care acum i-au devenit colegi, el a fost a fost ovaționat atunci când a fost desemnat jucător al partidei. Pe frații Bujor, Dospinescu și Rotaru el i-a avut coechpieri și la Știința Municipal Dedeman.

Bine ai revenit, Fane! Sperăm ca CSM Bacău și minunatul public băcăuan să te propulseze acolo unde multă lume a considerat că e o nedreptate că nu ai ajuns, adică în poarta naționalei!” au scris cei de la CSM Bacau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.