Pareri

Cine stabileste politica Urban Bacau. Ce principii au administratorii paginii. Ca sa le reamintim unora.

Urban Bacau a fost mereu un canal media care a scris liber, in voie, pareri personale si analize asemenea. A preluat ceea ce a crezut de cuviinta si a criticat deasemenea ceea ce a crezut ca nu e bine.

De-a lungul celor 10 ani de existenta, Urban Bacau a fost acuzat ca face jocurile unor politicieni si partide, aceste acuze venind mereu din tabara care nu a avut acces la propaganda hotarata de acest canal. Cand X a fost promovat si laudat pe Urban Bacau a sarit ca ars Y, cel care a considerat ca nu suntem impartiali. Apoi a venit Y in gratiile paginii si a sarit de fund in sus X. Brusc nu mai eram cei corecti.

Dar cineva nu a inteles nici acum cum functionam noi, Urban Bacau, cei 6 administratori actuali. Si suntem nevoiti sa le readucem aminte unor politicieni care ajung vremelnic in functii. Asadar, Urban Bacau inseamna in primul rand opiniile personale ale administratorilor, ele nefiind intotdeauna perfecte, avand iz partinitor probabi si din simpatiile (normale) pe care orice om le are vizavi de un politician sau un partid aparte. Dar atat timp cat ne castigam existenta din cu totul si cu totul alte surse, Urban Bacau nefiind o societate comerciala care sa aduca profit, NOI, URBAN BACAU, scriem ce credem de cuviinta, PRELUAM ceea ce credem ca merita si SUSTINEM ce politician sau partid dorim. Dar unii s-au obisnuit sa ne numeasca PRIETENI doar cand ii sustinem. Si actualul edil, Luci, e in aceeasi barca.

Politica editoriala a paginii si a siteului nu o face nimeni si mai cu seama nu o poate critica nimeni atat timp cat administratorii isi ocupa din timpul liber ore in sir, atat timp cat noi, administratorii ne preocupam de ceea ce inseamna Urban. Nu iti placem, e simplu, nu ne mai urmaresti. Sunt sute de pagini si siteuri de gen dar nu incerca sa ne subestimezi. Am avut parte de multe amenintari si nu ne-am temut niciodata. Si nici n-o sa ne temem. Nu a reusit nimeni sa ne intimideze si nici nu va reusi.

Si cand vine vorba de principii, sa fim seriosi, niciun politician nu e in masura sa ne arate obrazul. Principiile sunt valabile sau ar trebui sa fie valabile oriunde dar nu in mocirla politicii romanesti acolo unde toti candidatii care ne castiga increderea si-o pierd rapid.

Nu-i asa ca Urban Bacau e super ok doar cand te laudam, draga politician? Urban Bacau va scrie in continuare ce considera ca e bine si chiar ceea ce doreste. Doar ceea ce doreste. Urban Bacau inseamna cateva ore zilnic de preocupare, iesiri specifice si bani cheltuiti pentru deplasari. Inseamna timpul nostru! Iar timpul inseamna BANI! Nu e greu de priceput. Sa ne auzim cu bine! Noi ramanem aici…