Rural

La Magura se intampla lucruri frumoase.

Dupa ce doar acum 3 zile s-a obtinut autorizatia de construire, Primaria Magura anunta inceperea lucrarilor unui parc pentru copii in Crihan, un loc de joaca ce va cuprinde si aparate destinate adultilor.

Astăzi am început lucrările pentru amenajarea noului loc de joaca din Satul Nou Crihan,în imediata vecinătate a stadionului comunal. Autorizația de construire a fost eliberata din 03.06.2022 . Ca o noutate, acest ansamblu cuprinde și câteva aparate destinate adultilor pentru mișcare (fitness).

Spre sfârșitul săptămânii odata cu finalizarea lucrărilor, după turnarea covorului de tartan pentru protecția celor mici, noul loc de joacă poate fi folosit cu încredere.” a scris primarul Costras Iordache pe pagina oficiala a Primariei Magura.

Asta dupa ce in luna aprilie a acestui an Primaria Magura a dotat Serviciul de Gospodărire Comunala cu o serie de utilaje necesare bunei desfășurări a activităților dîn cadrul acestui serviciu. Tractor cu lama de zăpadă, sărărita , remorcă și un tocator forestier pentru tocat crengi și alte materiale rezultate în urma tăierii de primăvară a pomilor. IRUM fiind firma care a livrat aceste produse, o firma cu capital 100% romanesc cu sediul la Reghin.