Pareri

„Copiii nu meritau inclusi in dispute politice” a declarat consilierul Eusebiu Diaconu in emisiunea „Raport politic”

Consilierul Pro Romania, Eusebiu Diaconu a fost prezent intr-o emisiune moderata de Ciorcila Razvan, „Raport politic” pe Urban Bacau si unde a pus punctul pe „i” in ceea ce priveste diversele dispute in CL.

Disputele pe marginea promovarii evenimentelor de Ziua Copilului nu si-au avut rostul. Ca dovada ca proiectul a fost votat in final. Copiii nu meritau inclusi in astfel de dispute politice” a declarat consilierul Pro Romania.

Totodata, Eusebiu Diaconu a criticat primarul municipiului pentru desele si inutilele afisari pe facebook cu ocazii ce nu ar merita promovate in online. „Administratia se face pe teren si din pacate primaria a fost castigata cu astfel de populisme ieftine si nu cu lucruri constructive. Nu intereseaza pe nimeni unde mananca primarul sau unde isi serveste cafeaua” a declarat Diaconu.

Necula a realizat Insula de Agrement in proportie de 90 la suta desi altii se afiseaza cu acest obiectiv si asta pentru ca el a stiut sa dramuiasca banii de la buget. Orice proiect costa si daca nu stii sa-i dramuiesti nu poti realiza nimic” a mai spus consilierul Pro Roomania in emisiunea „Raport politic”.

In campania din 2020, acualul primar a iesit in evidenta prin criticile aduse fostului primar. A facut o coalitie doar ca sa fie desemnati viceprimari dl. Ghinghes si dl. Miroseanu, apoi a aruncat totul in aer.” a mai spus Eusebiu Diaconu in emisiunea „Raport politic”. „Nu si-a dat seama ca din functia de primar trebuie sa faca treaba pentru care a fost ales.

Consilierul Pro Romania a criticat si dorinta lui Dorin Chirilescu de a premia copiii bacauani cu banii alocati promovarii evenimentelor. „Sa lasam populismul asta cu premierea copiilor in locul promovarii. Sa fim seriosi, cu 8.000 de lei ce puteai premia la un astfel de eveniment unde avem mii de copii prezenti? Daca veneau cu un proiect in paralel sau un amendament era altceva.” a declarat Eusebiu Diaconu.