Pareri

Tembel cu majuscula are acelasi sens ca cel fara? Trandafirii au valoarea gazonului?

Am privit debusolati zona in care au disparut frumusete de trandafiri si a aparut in loc un gazon jalnic. In zona „Trei Fecioare” stiu toti bacauanii ce frumusete de trandafiri existau pana anul asta cu exceptia celor din Braila care n-au habar de istoria acestui oras. Luci merge inca ajutat de gps prin oras sau de vreun lipitor de afise care se ofera sa faca asta dupa ce ii mai pupa o data pantofii maro ce ascund sosetele albe ale vizitiului ce nu face decat sa darame si sa distruga tot ce era frumos in orasul asta.

In zona asta puteau sa ramana trandafirii si nimeni nu intelege de ce au fost scosi. Profesorul Lucian Serban, unul din bacauanii ce iubesc verdele la extrem se intreaba acelasi lucru pe grupul Verde de Bacau, acolo unde a postat doua fotografii cu aceeasi locatie. 2021 versus 2022. Doar daca nu ai toata tigla pe casa nu poti observa prostia facuta in zona.

Nu intelegem nici daca „tembel” are acelasi sens atunci cand e scris cu majuscula. In dreptul braileanului, tembel e musai cu majuscula. Sa iasa in evidenta. Penibilul si nicidecum un primar depasit de viziune si de bun simt, de gospodar si de iubitor de frumos.

Ne asteptam ca Parcul Trandafirilor sa devina Parcul Gazon disparand si de acolo trandafirii? Nu ar mira pe nimeni. Asta depaseste orice limita si din pacate trebuie sa-l mai suportam inca doi ani doar din vina noastra. Ca i-am crezut minciunile cu care a defilat.

Bacauanii comenteaza critic in numar mare si ironia la adresa braileanului e prezenta in mai toate comentariile citite. Ne vom trezi probabil si cu „ciupercutele” scoase din zona pe care o stim noi bacauanii. Asta desi noi ne asteptam ca aceste locuri sa fie modernizate, reparate si puse in functiune avand parametrii anului 2022, an in care „oamenii noi” din USR au ajuns la conducerea municipiului Bacau si nu stiu cum sa gospodareasca urbea. Nici nu au cu cine. Cu inspectorul zonal Topan si ceilalti postaci pusi in functii prin Primaria Bacau braileanul nu poate merge mai departe decat cu niste liveuri de la daramarea garajelor. Mint. Uitasem cu banii pe care USR Bacau prin intermediul administratiei conduse de Luci vrea sa le bage bani in buzunare lipitorilor ce au „muncit” in campania mizera din 2022.

Daca e sa revenim la trandafirii din Cancicov, braileanul a reusit sa distruga si zona asta. Urmeaza Stejarii lui Cuza? Ii punem la pamant Luci? Sau poate ca te vei sfatui si cu bacauanii la urmatoarea idee nastrusnica pe care o ai. Trezeste-te baiete pana nu vei mai putea merge prin oras cu capul sus.