Pareri

Luci a injumatatit suma pentru manifestarile de 1 iunie. Tot mai greu sa-si imbogateasca acolitii din bani publici!

A cata oara Luci al nostru cu care ne-am pricopsit dintr-o mare eroare umana se face de ras initiind proiecte la care nu se prezinta oin sedintele de CL in care se vor votate sau care contin idei si cifre absolut penibile.

Vorbim despre proiectul deja celebru, cel cu manifestarile de 1 iunie, cel respins de consilieri pentru ca nu avea date concrete si pentru ca se preconiza a se umple buzunarul unui acolit al braileanului ce urma sa faca publicitate evenimentului pe o suma „modica” de doar 5.000 de euro. S-a repus proiectul pe ordinea de zi dar, atentie, suma cu pricina injumatatita si documentatia schimbata. Pentru ca si-a dat seama ca ulciorul nu mai poate merge de multe ori la apa si aranjamentele dorite sunt foarte greu de intreprins, braileanul incearca sa repuna proiectul pe ordinea de zi intr-o forma ce poate fi acceptata de opozitie. Asta daca nu se observa din nou alte detalii „picante” cu care Luci ar defila in proiect.

De bun ce era, proiectul privind manifestările de 1 Iunie a fost schimbat și introdus din nou pe ordinea de zi pentru ședința Consiliului Local de luni.

De exemplu, suma dedicată promovării online a fost înjumătățită.Minciunile și presiunile din spațiul public lansate de primar nu mă impresionează, iar modificărea documentației propuse este dovada faptului că votul de amânare de la ultima ședință a fost decizia corectă. Așa cum am spus, nu se împotrivește nimeni copiilor, ci doar anumitor combinații din bani publici și implicit proiectelor neexplicate și aruncate pe ordinea de zi total anapoda.

Primarul este dator cu niște scuze. Nu mă aștept să ni le ofere, știind că orgoliul său bărbătesc este nemăsurabil.” a scris viceprimarul Cristian Ghinghes pe facebook.