Evenimente, Local, Sport

Eveniment! Family BikeFest Bacau 2022. Inscrieri pana pe 25 mai!

Family BikeFest” este un eveniment despre familie, mișcare, prieteni, oameni relaxați, veselie și despre pasiunea noastră, bicicleta. „Family BikeFest” este locul în care te întâlnești cu prietenii, este locul în care petreci timp de calitate alături de familia ta! „Family BikeFest” este locul unde găsești cele mai fun competiții( Skill Race Family BikeFest și Family Bike Race), cele mai cool activități de relaxare și nu în ultimul rând cele mai funny premii. „Family BikeFest” e pentru și despre tine și familia ta!

Detalii Locaţia: Parcul Gherăiești – Bacău

Data şi ora desfăşurării: 29 mai 2022, ora 11:00

Family Bike Race” – este o cursă de biciclete in echipă (adult – copil). Concurenții vor parcurge un traseu marcat de aproximativ 18km ce va cuprinde atât alei din incinta Parcului Gherăiești, zona exterioară a acesteia cât și drumuri și cărări de pământ din zona Lacului Lilieci 2, dig Bistrița Veche.

Skill Race Family BikeFest” – este un traseu aplicativ unde concurenții își vor demonstra îndemânarea și abilitățile în mânuirea bicicletei pe aproximativ 2km ce va cuprinde atât alei din incinta Parcului Gherăiești cât și zone de spațiu verde și presupune utilizarea unei biciclete de tip MTB. Vârsta minimă: 8 ani Modalitate înscriere: online Locuri limitate: 300 de locuri pentru „Family Bike Race” și 50 locuri pentru „Skill Race Family BikeFest” Termen limită de înscriere: 25 mai 2022

NU EXISTĂ ÎNSCRIERI LA FAȚA LOCULUI. Primii 3 finaliști de la fiecare categorie de vârstă, vor primi diplomă, medalie și…ceva premii. Toți concurenții sunt obligați să cunoască prevederile regulamentului de participare.

Family BikeFest este un eveniment organizat de Clubul de Ciclism Oleaca de Biciclisti Bacau impreuna cu urmatorii parteneri:

Nestle Romania

Odlo Romania

Bellotto Romania

Happy Sport Bacau

Bike Sales & Service Bacau

Centrul Don Bosco Bacau

Leo Club Phoenix Bacau

Cambridge House Bacau

Q FITT Bacau – Bogdan Aionesei

ABC Party Bacau

Bloom Memories Bacau