Pareri

Moinesti 2022. Luci, trage o fuga pana acolo. Sa inveti administratie.

Trecand saptamanal prin Moinesti si asta in ultimii 7 ani, observ ca se poate. Atunci cand lupti sa ajungi primar pentru ca esti un bun gospodar, lasi amprente frumoase in comunitatea care te alege, Si lumea te felicita.

Se intampla sa vad de cateva luni un Moinesti „santier”, un oras in plina schimbare, o comunitate care se bucura de ceea ce reuseste sa faca administratia actuala. Sunt doar 50 de kilomentri pana acolo si l-as invita pe Luci sa traga o fuga sa prinda cate ceva din ceea ce inseamna gospodarirea unei urbe care te alege in fruntea ei.

In spatele blocurilor, acolo unde erau maidane, boscheti, gropi, etc, apar niste amenajari de toata frumusetea. Pur si simplu am savurat astazi privelistea ce-mi aparea in multe locuri din orasul Moinesti si unde exista un furnicar de muncitori. Se schimba tevi, se asfalteaza, se amenajeaza parcari, se toaleteaza arborii si se executa cositul specific momentului. Moinestiul pare sa prinda un nou look, unul de invidiat pentru #rezistii care au castigat primaria Bacau mintind bacauanii si aliatii din PNL.

Asadar, Luci, trage o fuga pana acolo si incearca sa inveti administratie. Noi nu ne laudam decat cu balarii si strazi sparte. La noi asfaltarea a incetat total. In prim plan administratia Luci munceste pe facebook acolo unde improasca noroi spre consilierii ce nu-i voteaza proiectele preferentiale, cele care ar trebui sa bage bani in buzunarele baietilor din partid.