Pareri

LuciDinBraila se da in spectacol pe facebook. La sedinta de CL nu participa.

Luci se da in spectacol. Unde? Pe facebook asa cum ne-a obisnuit. Luci „Facebook” s-a plans din nou astazi ca proiectul evenimentelor propuse pentru 1 iunie, Ziua Copilului n-a fost votat de opozitie.

Nenea Luci n-a stiut sa explice de ce au votat contra. Nici nu avea cum pentru ca n-a fost prezent la sedinta de astazi. El are treburi mai importante precum reclama la budigai si cafele prin buricul comunei.

Cand vrei sa le bagi niste bani in buzunare alora de te pupa-n dos, bani pentru publicitatea necesara calendarului de evenimente propus pentru 1 iunie si opozitia se prinde de smecherie, da cu virgula. Cand vrei sa transformi evenimentul din 1 iunie intr-o vaca de muls pentru niste firme aliate baileanului nu voteaza nimeni pro. Consilierii n-au votat impotriva evenimentelor necesare unei astfel de zile speciale ci impotriva smecheriilor la care adera Luci. Pentru ca niste baieti trebuie sa manance si ei un ban de la buget.

18.000 lei pentru promovarea evenimentelor? Serios? Adica un afis postat pe pagina oficiala a primariei si distribuit de cei din administratia locala plus massmedia locala nu e deajuns? Trebuie ca o firma anume sa pape 18.000 lei pentru ce? Promovarea a ce? Nenea Luci, da cu virgula si baietii s-au prins.

Pe lângă faptul că nu a participat la ședința convocată chiar de el, ocupantul scaunului de primar se pare că nici nu a urmărit-o.

Ar fi auzit argumentele pentru care am amânat proiectul de hotărâre privind manifestările de 1 Iunie:- suma nejustificat de mare propusă în buget pentru promovarea online a manifestărilor (18.000 de lei);- absența reprezentanților părții asociate (Palatul Copiilor) de la ședință;- lipsa explicațiilor din partea aparatului de specialitate etc.

Să vină cu explicațiile solicitate și va avea votul meu pentru acest proiect pe care îl susțin atâta vreme cât nu se transformă într-o vacă de muls bani publici pentru oamenii din jurul primarului.” a declarat viceprimarul Cristian Ghinghes.

Domnul primar, care nici măcar nu a binevoit să participe la şedință, a inițiat şi propus un proiect pentru un eveniment de 5 zile destinat copiilor în perioada 1-5 iunie, care să fie promovat din banii băcăuanilor contra unei sume de peste 20.000 lei (aproximativ 4500 de euro) doar pentru anunț în presă, promovare pe nişte site-uri locale şi transmisiune live.

Am formulat un amendament în şedință pentru a reduce suma la 10 mii de lei fără TVA, să îl mai oprim din combinațiile pe care domnul Viziteu le face cu „prietenii” pe spatele băcăuanilor, amendament respins de către majoritatea formată din PNL, USR, PMP şi un membru Pro România.

La finalul şedinței i-am lansat invitația, deşi era absent, să vină cu proiectul ajustat la o sumă adecvată realității până la finalul lunii (există timp suficient să convoace trei şedințe până atunci) pentru a putea vota o formă care să nu bage din nou mâna în buzunarele băcăuanilor.” a scris si consilierul independent Dorin Chirilescu.