Pareri

Liviu Miroseanu: „Sunt nemulțumit de ritmul prea lent în care se derulează unele proiecte”

Ritmul lent sau chiar inexistent a fost sesizat si de viceprimarul Liviu Miroseanu nu doar de bacauanii ce critica zilnic administratia actuala si asta a dat nastere unei postari pe facebook in care si el critica acest lucru. N-am inteles insa din declaratia lui cine se face vinovat de acest ritm lent din moment ce el raspunde de aceste lucrari. La o simpla iesire din birourile primariei e foarte usor sa observi ca nu se misca nimic in municipiul Bacau. Sa fi iesit domnul Miroseanu astazi la plimbare?

Am fost prezent în mai multe zone din oraș unde ar fi trebuit să înceapă lucrări de amenajare a terenurilor care au fost eliberate de garaje. Pe străzile Ștefan cel Mare, Slănicului, Neagoe Vodă, în zona Băncii Naționale nu a început nicio lucrare, situație care, așa cum era de așteptat, stârnește nemulțumirea locuitorilor. Este adevărat, există o anumite birocrație, numeroase avize de obținut, pași obligatoriu de urmat, dar chiar și așa lucrările trebuie urgentate.

La fel de adevărat este că unii s-au grăbit să demoleze, fără să aibă proiectele pregătite. De aceea, trebuie să profităm cât mai mult de vremea de afară, căci în curând vine toamna, apoi iarna, iar când tragem linie…Promit să vă țin la curent cu toți pașii pe care-i facem pentru a demara cât mai urgent reamenajarea zonelor eliberate de garaje, cu parcări, alei, zone verzi, locuri de joacă, acolo unde este cazul, mobilier urban etc.” a spus viceprimarul Liviu Miroseanu,