Pareri

Luci, infrant din nou. Administratia nu pare sa functioneze nici dupa doi ani!

Ca nimic nu functioneaza nici dupa doi ani de administratie Luci suntem deja convinsi. Lucrurile merg prost si foarte prost si tocmai lucrurile blamate de el pe timpul administratiei Necula, cele care nu mergeau nu functioneaza nici macar la nivelul fostului primar.

Vegetatia atinge jumatate de metru in mai tot orasul, asfaltarile mult promise sunt inexistente, investitiile sunt la nivelul zero si nici macar curatenia nu atinge nivelul slab din timpul administratiei Necula. Si n-ati uitat campania mizera a braileanului care il blama pe Necula de incompetenta. Si nici promisiunile mincinoase in care ne asigura ca el va schimba fata orasului. A schimbat-o, insa doar in ceea ce priveste angajarile masive de useristi in cadrul primariei.

Criticile vin din toate partile si astazi consilierul judetean Droiman Alexandru a scris pe facebook despre infrangerea lui Viziteu:

Vremelnicul primar Viziteu a înfrânt, din nou, prin incapacitatea administrativă de care dă dovadă. În municipiul Bacău nici măcar serviciile publice minimale nu funcționează. Jungla urbană ne înconjoară și capătă aspecte din ce în ce mai pronunțate!

Promisiunile ezoterice din campania electorală a primarului Viziteu rămân doar o perdea de fum în mintea “inițiaților” USR-iști care ocupă din ce în ce mai multe posturi în cadrul primăriei Bacău.” a scris consilierul judetean Droiman Alexandru.