Pareri

Administratia Luci, o competitie de ilegalitati pe banda rulanta!

Pentru ca nu are habar nici dupa un an si jumatate despre cum se face administratie, Luci, edilul care inventeaza posturi in organigrama Primariei astfel incat sa poata fi ocupate de useristii postaci ce n-au primit nimic pana acum, face gafe. Daca ar fi doar vreuna razleata poate ca am intelege insa Luci al nostru isi da singur cu stangul in dreptul fabuland cu legea in mana, lege de care nu are habar.

Asa se face ca apar HCL ce n-ar avea cum sa apara si pe deasupra, secretarul Popovivi le contrasemneaza. Fix baiatul bun in toate administratiile trecute si cel care urla acum un an ca nu poate semna nimic ilegal, o face si de data asta. Paradoxul este explicat de consilierul Dorin Chirilescu, cel care a sesizat din nou problemele de ilegalitate a ceea ce intreprinde administratia Luci.

Situație paradoxală pe ordinea de zi a ședinței consiliului local de mâine: Se propune revocarea unei hotărâri de consiliu local ce a avut la bază un proiect de hotărâre care nu a mai fost supus la vot, deci dpdv legal nu avea cum să devină HCL. Cu toate acestea, documentul a devenit HCL cu nr. 149 din 31.03.2022 și poartă semnătura de contrasemnare a legalității din partea secretarului municipiului.

M-am uitat puțin pe clipul ședinței, pentru că mi s-a părut imposibil să fie așa, dar realitatea e exact aceasta:Deși nu a fost supus la vot proiectul de hotărâre, acesta a devenit HCL și a primit nr 149.Cred că e o premieră pentru administrația locală băcăuană.” a scris consilierul Chirilescu pe pagina de facebook.