Pareri

A fi prost nu e totuna cu a fi neam prost. Neam de brailean.

In cursul zilei de astazi, zdbc.ro a observat un proiect de regulament privind functionarea serviciului de administrare a Insulei de Agrement si mai ales penibilul unor articole. Un program de functionare pana la ora 19.00 pe timpul iernii, interzis trotinetelor electrice si mai ales interzis latratului de caine. Sigur nu l-a invatat Avram sa scoata pe gura asa prostie ca ala a parasit barca prostului.

Programul de „vizitare” a Insulei i-a iritat pe foarte multi bacauani care au initiat deja o petitie online in acest sens.

Viceprimarul Cristian Ghinghes: „Oare domnul primar nu știe că sunt destui băcăuani care înainte de ora 7:00 fie aleargă, fie își plimbă animalele de companie pe Insula de Agrement? Cum le va explica acesta copiilor săi că după ora 22:00 pe timpul verii și după ora 19:00 în sezonul rece nu mai au voie să se plimbe sau să facă mișcare cu prietenii lor pe Insula de Agrement?Sau cum le va explica primarul agenților comerciali de pe Insula de Agrement că după ora 22:00, respectiv 19:00 nu vor mai avea niciun client pe amplasamentele închiriate și pentru care plătesc bani buni la bugetul local?

Luci al nostru nu e prost. Probabil de neam prost dar asta se poate vindeca. El a venit cu o informare in urma articolului explicand ca programul se refera la angajatii de la Insula de Agrement. Serios taticule? Vorbesti tu despre programul angajatilor pe Insula? Tot despre ei vorbesti cand mentionezi despre latratul cainilor si interzis trotinetelor? Mintea odihnita a prostului e periculoasa si asta a dormit 4 ani in parlament. Zic sa fim atenti.

LuciDinBraila:

Probabil ca baietii destepti din gasca userismului local in frunte cu Cernic si Lazar gandesc si niste bilete la intrarea pe Insula ca poate asa mai strang un ban la buget dupa ce au reusit….de fapt n-au reusit nimic.

Neam prost de Braila continua sa dea cu stangul in dreptul si ne gandim ca va trebui sa-l mai suportam inca doi ani. Bineinteles ca acest proiect de nu va trece de voturile CL si Luci va bifa doar un alt esec din seria penibilitatilor aduse in sacosa din maghernita de pe Bacovia, locul unde s-a nascut cuibul de viespi useriste in Bacau.