Pareri

Terasă ilegală la Casa de Cultură! Ghingheș reclamă extinderea terasei, Poliției Locale!

De-a lungul anilor, fațada Casei de Cultură a fost „batjocorită” de firmele ce au funcționat aici și asta s-a întâmplat cu acordul tacit al celui care conduce Sindicatele și administrează imobilul, consilierul Huluță. Azi, viceprimarul municipiului Bacău, Cristian Ghingheș a sesizat Poliția Locală privind extinderea terasei peste cea existență, acțiunea fiind una ilegală după spusele lui Ghingheș.

Orice oraș ar începe să arate mai bine dacă unii cetățeni care își spun “patroni” ar da mai mult de doi bani pe lege, pe regulile instituite la nivel local.

Aseară am semnalat Poliției Locale amenajarea ilegală a acestei terase închise pe scările Casei de Cultură, la kilometrul zero al Bacăului, în continuarea unei terase deja existente.

Regulamentul local de arhitectură și estetică urbană este deja în vigoare după ce a fost votat în unanimitate de Consiliul Local și am de gând să reclam orice abatere și totodată să o urmăresc până în pânzele albe.

P.S.: domnul consilier local care administrează sindicatul ce deține această clădire ar face bine să oprească debandada urbanistică pe care o tolerează la kilometrul zero al Bacăului.” a scris Viceprimarul Cristian Ghingheș pe Facebook.