Pareri

Credit cu istoric negativ: cum sa gasesti un împrumut avantajos?

Sunteți înregistrat în biroul de credit cu un scor negativ și căutați un împrumut? Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți finanțarea potrivită sub forma unui credit cu istoric negativ! A face un împrumut dacă aveți un istoric de credit negativ poate părea imposibil. Cu toate acestea, în ciuda acestor măsuri restrictive, este posibil să se găsească finanțare pentru noi proiecte.

Aparitia in biroul de credit informează practic creditorii despre nerambursarea plății de către debitori și situațiile de supraîndatorare a persoanelor fizice. De fapt, dacă aceste aspecte sunt distincte, ele reprezinta practic dificultățile de a obține credit atunci când o persoana are un istoric financiar negativ.

Acest lucru este un obstacol în obținerea creditului în măsura în care acest registru (de la biroul de credit) este consultat de bănci atunci când soliciți un credit. Există alternative dacă situația nu poate fi rezolvată imediat.

Rezolvarea situației cu ajutorul unui credit cu istoric negativ

Un istoric negativ rezultă dintr-un incident de plată. Dacă incidentul este rezolvat (ex: plata restanta efectuata), înregistrarea în biroul de credit poate fi ridicată și posibilitățile de creditare se redeschid.

În caz contrar, dosarul cu istoric negativ va fi păstrat pe o perioadă de la 5 până la 10 ani în funcție de evenimentul care l-a generat. Pentru a obține fonduri, persoana vizată va trebui să apeleze la alternative la sistemul bancar, cum ar fi instituțiile financiare nebancare ce pot pune la dispoziția persoanelor fizice un credit cu istoric negativ.

Credit cu istoric negativ: alternative la sistemul bancar

Un credit cu istoric negativ contractat online de la o instituție nebancara este simplu, la indemana și rapid pentru oricine are nevoie de bani imediat. Îndeplinind doar cateva conditii și doar cu o cerere de completat în cateva minute, este posibil să obțineți un credit cu istoric negativ din confortul propriei locuințe.

Pentru a face acest lucru, trebuie pur și simplu să aveti la indemana urmatoarele documente scanate sau pozate:

  •     un act de identitate
  •     o factura de la utilitati (gaz, electricitate etc.)
  •     eventual orice document care să ateste dacă aveti un venit lunar sau regulat.

În cazul acceptării împrumutului, se stabilește un contract de împrumut pe o perioadă de la 6 luni până la un an și suma de bani vi se dă în general în decurs de cateva ore sau zile.

În caz de dificultate financiară, este suficientă plata dobânzii pentru reînnoirea împrumutului.

Aflați mai multe (înainte de a semna vreun contract) despre existența oricăror penalități de plată anticipată. Urmăriți cu atenție dacă vi se oferă o rată variabilă sau fixă, iar dacă aceasta este variabilă, prezintă riscuri de creștere exponențială.

Avantajul principal al unui credit cu istoric negativ luat online este ca toată lumea este acceptată, atât beneficiarii de indemnizatii minime de tot felul, cât și șomerii ori pensionarii.

Un credit cu istoric negativ poate fi acordat în scopuri personale (achiziționarea unui autoturism, înlocuirea echipamentelor electrice de uz casnic etc.) sau profesional (achiziționarea unui utilaj, lansarea unei activități).

Astfel aveți șansa sa priviti cu optimism spre ce va rezerva viitorul! Nu va cramponati de anumite intamplari nefericite din trecut si faceți noi planuri pentru a va îmbunătăți viața!