Pareri

Victoria care aduce liniștea. FC Dinamo Bacău – CS Făurei 4-1.

„Pe stadionul „Siretu” din Săucești, pe o ploaie „câinească”, echipa noastră a obținut o victorie care a clarificat în proporție de 90% viitorul echipei Dinamo Bacău în acest campionat al Ligii a III-a.

Suntem aproape siguri că vom reprezenta orașul Bacău și în viitoarea ediție de campionat. Diferența de 12 puncte dintre noi și următoarea clasată pare imposibil de remontat.

Jocul echipei este din ce în ce mai bun și încep să se vadă roadele muncii antrenorilor Andrei Întuneric – principal și Dragoș Vasilache – secund, dar și calitatea jucătorilor este una foarte bună în acest moment.

Din mix-ul rezultat din juniorii și tinerii proveniți din pepiniera clubului plus jucătorii cu experiență se pot realiza lucruri mult mai bune în sezonul viitor!

Deocamdată rămânem cu picioarele pe pământ, pregătind noul sezon și poate, de ce nu?, să visăm la o promovare în Liga a – II-a!
Astăzi, jucătorii și antrenorii au ținut să fie alături de președintele clubului, care a trecut cu bine de o mică problemă medicală.” au scris cei de la
Suporteri Dinamo Bacău