Pareri

Trandafirii criogenati de la Pami, o atentie de tinut minte

Un trend care continua sa ia amploare si este preferat mai ales de publicul feminin se refera la trandafirii criogenati oferiti in locul buchetelor traditionale. La fel de vii si colorati ca si cei cu care am fost obisnuiti pana acum, acestia se disting printr-o calitate de neegalat: au o durata de viata mult mai mare, putandu-si mentine aspectul si culoarea pana la peste 20 de ani. Ce modalitate mai buna ar fi de a va transmite sentimentele de apreciere, de iubire, de simpatie fata de o doamna sau o domnisoara?

Cand intentia este de a oferi trandafiri criogenati, Pami vine cu solutia potrivita. Elegant asezati in cupole, infrumusetati si cu alte plante si flori uscate, acestia vor cuceri instantaneu pe oricine. Iata o modalitate la indemana de a transmite un mesaj clar fara a spune de fapt nimic verbal.

Un dar de neuitat: trandafirul criogenat de la Pami

Supuse unui proces complex, de stabilizare, aceste flori deosebite rezista cu succes ani la rand. Pot fi astfel admirate oricand este o zi mai posomorata, acestea fiind recunoscute pentru artificiul pe care il fac vizavi de starea de spirit. Partea interesanta este ca nu se gasesc doar in culori clasice, precum mult iubitul rosu. Posibilitatea de a oferi un trandafir albastru, de exemplu, este o incantare, mai ales pentru cele care au aceasta nuanta pe lista favoritelor.

Oricine doreste sa ofere o atentie memorabila si durabila se poate orienta cu toata increderea spre o astfel de alegere. De altfel, cei care se afla intr-o relatie de durata marturisesc, intr-un ton mai glumet, ca trandafirii criogenati ii scutesc de grija de a le oferi femeilor din viata lor flori periodic.

Indiferent de natura relatiei dintre cel care ofera si destinatara, un trandafir criogenat este o alegere excelenta pentru ca poate exprima, in acelasi timp, si iubirea, dar si respectul, aprecierea, grija purtate. Mesajul este mai usor de transmis printr-o astfel de atentie nemuritoare.

Oricine va aprecia un astfel de dar, indiferent de ocazie! Cu atat mai mare este cererea pentru astfel de flori in aceasta perioada deosebita, in luna iubirii! De altfel, si cei care se pregatesc pentru luna lui Martisor au in vedere trandafirii criogenati in cupola in detrimentul florilor clasice. Oricine ii poate spune mamei, prietenei sau sotiei un Te iubesc sincer, prin intermediul unui astfel de trandafir, avand siguranta ca mesajul dorit a fost corect receptionat.

Iata ca aceasta tendinta, de a oferi trandafiri nemuritori in locul unui buchet clasic, prinde tot mai mult contur in ultima vreme. Este si de inteles de ce exista aceasta preferinta. Daca pentru un barbat alegerea florilor devine astfel o misiune mai usoara, pentru cea care il primeste devine, cu siguranta, o surpriza neasteptata.

Fara a mai pierde timp pretios cautand flori si idei pentru a le oferi, cei interesati pot accesa pagina pami.ro pentru a comanda deja un trandafir in cupola, in varianta cromatica dorita.