Advertorial

Anunturi gratuite, livrare gratuita si verificare colet

Quiq.ro este platforma de anunturi gratuite online lansata de QUIQ ONLINE SERVICES S.R.L. si are ca scop simplificarea procesului de vanzare – cumparare al utilizatorilor de internet din Romania, astfel incat cumpararea si vanzarea de bunuri si servicii, cum ar fi masini de vanzare, apartamente de vanzare, locuri de munca, telefoane de vanzare, electronice si electrocasnice, etc., sa fie realizate intr-o maniera cat mai simpla, rapida si eficienta.

Tot odata platforma de anunturi gratuite Quiq.ro isi lanseaza propriul concept de LIVRARE GRATUITA SI VERIFICARE COLET pentru pachetul TOP din anunturi promovate, oferind astfel 90 zile de promovare, reclame la Facebook, Google, Twitter, LinkedIn, pana la 25 de imagini permise, de 90 de ori mai multe vizualizari, anunturi plasate pe primul loc in categorie dar si anunturi plasate pe primul loc pe pagina de pornire a site-ului.

Serviciul de LIVRARE GRATUITA SI VERIFICARE COLET este optional si permite vanzatorilor sa livrezele unele produse afisate pe site-ul de anunturi gratuite Quiq.ro, prin FAN Courier (in conditiile enumerate mai jos), fara a plati taxa de livrare colet, iar cumparatorilor le permite sa verifice produsul la livrare, inainte de a achita contravaloarea acestuia. Astfel, procesul de vanzare – cumparare se desfasoara in deplina siguranta si devine mult mai avantajos atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.

Serviciul de LIVRARE GRATUITA SI VERIFICARE COLET include transportul produsului de la vanzator sau expeditor, la cumparator sau destinatar, gratuit, in limita a 1 livrare / luna / utilizator sau gospodarie daca indeplinesc urmatoarele conditii:

– produsul este vandut prin site-ul de anunturi gratuite Quiq.ro;
– coletul este trimis in localitatile standard FAN Courier, din Romania;
– greutatea maxima de 10 kg / colet;
– una din dimensiunile maxime stabilite: lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 30 cm;
– respecta termenii si conditiile FAN Courier.

Asadar serviciul de LIVRARE GRATUITA SI VERIFICARE COLET este optional, astfel incat platforma de anunturi gratuite Quiq.ro va ramane intotdeauna o piata deschisa tuturor utilizatorilor de internet din Romania.

Daca ai lucruri pe care nu le-ai folosit deloc sau nu le mai folosesti, te invitam sa le prezinti adaugand un anunt gratuit pe Quiq.ro!

Descopera anunturi gratuite, minunate, din zona ta si impartaseste experienta cu prietenii sau familia!

Publicarea anunturilor gratuite pe Quiq.ro dureaza nu mai mult de 30 de secunde, in plus ai acces la milioane de posibili cumparatori din toata tara!

Mai mult detalii despre serviciul de LIVRARE GRATUITA SI VERIFICARE COLET pot fi gasite pe blogul Quiq.ro.
https://blog.quiq.ro/livrare-gratuita-si-verificare-colet/

Adauga un anunt gratuit chiar acum!