Pareri

Senatorul „Apa Plata” Cernic. Cu mintea ne-a mintit, cu doua maini incaseaza retributia lunara de zeci de mii de lei.

Bine, inspiratia mi-a venit dupa ce am ras citind propaganda asternuta de el pe site-ul senatului Romaniei, acolo unde , bineinteles, vorbeste despre hotii din PSD, uitand despre hotia USR Bacau. Probabil ca sta mai putin prin Bacau si nu mai are habar despre manevrele braileanului si a gastii care isi adora mentorul politic.

După șase zile, la Bacău s-a strigat: „a venit apa”, dar și „demisia sinecuriștilor”! a spus Cernic, asta micu’. Amice, bacauanii au strigat „a venit apa” si „demisia Luci” dar ma repet, nu mai stii ce se intampla prin Bacau. Probabil ca regia facuta de Codrin cu Luci ar fi trebuit sa se interpreteze asa insa ne-am prins rapid de manevra. Bacauanii au cerut la unison demisia braileanului si nicidecum a altora.

Ca senatorul, ditamai senatorul facut la apelul bocancilor nu stie nici macar sa se exprime textual o stim deja din timpul in care era ditamai presedintele USR Bacau, atunci cand m-a refuzat in continuu in ceea ce priveste luarile de pozitii in diferite contexte. Spune el „cu o mână zic că fac treabă, cu cealaltă vor să fure mai mult„. Amice (iar ma repet), cu o mana nu pot spune nimic. Fii mai atent la ce texte primesti pentru a le expune. Cu o mana poti fura intradevar, asa cum a facut gasca userista in campanie, dar nicidecum nu poti „spune” ceva cu o mana. Folosesti gura pentru asta! Bine, voi ati folosit gura pentru a ne minti in campania din 2020.

In toata declaratia „politica” expusa pe site-ul Senatului, senatorul de catifea demonstreaza inca o data ca sta prost in comunicare si exprimare. A stat mereu bine in preluarea mesajelor de la sefi si in propaganda ieftina. Probabil ca promisiunea cu apa din campanie se referea la un target mai mare de vanzari al apei pe care a vandut-o cativa ani. Si din agent de vanzari sa ajungi senator e ceva. Ceva ce am mai explicat de cateva ori.

Aruncarea gunoiului in curtea PSD a fost mereu pe buzele individului care a uitat ce a promis in campanie. Zero proiecte initiate si o activitate exclusiv pe facebook il face pe senatorul Cernic sa para doar o para malaiata…