Pareri

Emotii. Coagulare, Echipa formidabila. Un munte de potenta politica. Politica membrilor USR ne provoaca greata.

Sunt oameni care au ajuns sa faca politica usor. Au fost convinsi usor sau poate constransi usor. Sau pacaliti usor. Sau orice…usor.

Dar imi vine greata cand citesc odele astea aduse conducatorului iubit pentru ca le citeam prin 1988 cand pricepeam cam ce inseamna asta. Sa vorbesti despre incredibilii oameni politici, sefi de partid, in 2020 (poza de mai jos fiind datata martie 2020) cand politica a ajuns sa fie facuta de papusari ce n-au coloana vertebrala, de oameni ce au ajuns in functii dupa ce au aranjat astrele, politicieni ce n-au nicio realizare pe acest plan, ma duce spre buda din fundul curtii acolo unde vot sa imi exteriorize sentimentele.

Sa vorbesti despre mandrie, echipa formidabila, coagulare politica, emotii in timp ce rostesti numele sefului politic si alte idiotenii ce ma fac sa cred ca politica a ramas o curva si in zilele astea. Stiu, useristii s-au mulat mai bine ca pesedistii lui Benea pe tipul asta de pupincureala si cred ca vor pieri pe limba lor. Eu ma asteptam sa vad coloana vertebrala, proiecte, luari de pozitii si un Bacau „recreeat” asa cum ne promiteau in campanie. Deocamdata e doar un Bacau asfixiat de un grup de prieteni ajunsi din strada, fosti #rezisti, ba in CL, ba in Senat, ba in Camera Deputatilor. Mai nou prin birourile Primariei acolo unde primesc rasplata propagandei din anii trecuti.

Si zic ca e pacat de increderea acordata de noi. Increderea ca ar fi putut sa schimbe ceva. Deocamdata aceleasi campanii mizere si nimic nou…