Advertorial

Ugears lanseaza linia de cadouri corporate

Daca nu ai auzit de puzzle-urile mecanice 3D Ugears, pregateste-te sa ramai uimit. “Wow” este prima reactie a tuturor celor care fac cunostinta pentru prima data cu aceasta minunata lume a mecanicii.

 Puzzle-urile Ugears reprezinta in esenta o experienta inedita, persoanele implicate in asamblarea lor vor avea parte in acelasi timp de o activitate challenging, dar si de relaxare mintala si o evadare din problemele de care sunt absorbiti zilnic.  

  Ugears este un brand inovativ de puzzle-uri mecanice 3D din lemn care se asambleaza fara lipici. Astăzi aceste minunatii ale mecanicii sunt colectionate de oameni din intreaga lume, in peste 85 de tari care se întind pe 5 continenteColecția Ugears este formată din peste 80 de modele unice ce prezintă un design inteligent, iar in anul 2022, alte 20 de modele sunt pregatite sa se alature minunatei colectii.  

  Premisa de la care a luat viata colecția Ugears este dorința de a impresiona si de a ne apropia mai mult de cei dragi noua. Misiunea Ugears a ramas in continuare  – reconectarea celor implicati in procesul asamblarii. Sustinem si indemnam oamenii sa lucreze impreuna atunci cand dau viata unui puzzle mecanic Ugears.  

  Este nevoie de pana la 9 luni pentru a creea un model Ugears, procesul fiind divizat in mai multe parti. Ideile sunt preluate din feedback-ul  colectionarilor si monitorizarea pietei. Apoi, toate detaliile de referință sunt date pentru dezvoltare, descriere si schite, catre cei mai priceputi ingineri Ugears. Toate modelele sunt fabricate din placaj din lemn, iar pentru actionarea mecanismelor se foloseste doar banda elastica sau arcuri metalice. Suna in continuare ”WOW”, nu-i asa?   

  Dar asta nu e tot! Puzzle-urile Ugears sunt ideale pentru cadouri corporate

Numeroase studii atesta faptul ca oamenii se simt mai aproape de tine, ca productivitatea acestora creste si se simt validati si importanti atunci cand le acorzi o mica atentie cu sau fara ocazie.  

  Ugears recomanda tuturor managerilor si compartimentelor de resurse umane sa aleaga inteligent modalitatea de motivare a personalului si sa lucreze la pastrarea unor legaturi stranse cu clientii si asociatii lor. Desi pare un lucru atat de mic, e foarte important pentru business-ul tau!  

 Pentru comenzi minime de 50 de bucati, modelele pot fi personalizate cu logo-ul companiei tale. Numeroase firme au ales produsele personalizate Ugears pentru cadouri corporate pentru clienti, asociati sau chiar angajatii lor si s-au declarat mai mult decat multumiti. 

 Cine nu ar ramane surprins sa primeasca un astfel de cadou ? Un puzzle 3D care va prinde viata in mainile celui care il aseambleaza. In colectia Ugears vei gasi cu siguranta un cadou potrivit atat pentru personalitatea ta, dar si pentru cea a persoanelor dragi tie. Sustinem foarte mult apropierea dintre oameni. Si noi oamenii suntem asemenea unui puzzle. Zilnic punem inca o piesa la ceea ce am fost cu o zi in urma pentru a ne forma ca persoane.  Nevoia de conexiune si de apartenenta la un grup, este similara cu imbinarea pieselor de puzzle, a caror inlantuire formeaza un intreg.  

Glob pamantesc 3D – poate fi un cadou corporate mai putin personal daca alegi sa-l oferi unor persoane care graviteaza in jurul business-ului tau. Totusi, in acelasi timp, poate fi o declaratie de dragoste care sugereaza un sentimental ”Tu esti lumea mea…”  

Cand vorbim despre complexitatea acestor modele, locul fruntas il va ocupa mereu acest superb model, intr-un design vintage, care cu siguranta iti aminteste de vechile ceasuri cu cuc ale bunicilor. 

 Incercand sa aplice o amprenta moderna tuturor obiectelor emblematice ale copilariei, inginerii Ugears au transformat ceasurile clasice ale bunicilor in ceasuri de perete 3D, a caror cuc a fost inlocuit de un balon cu aer cald, care urca si coboara de-a lungul unei ore.

Ugears este un cadou ideal pentru colegi, sefi, parteneri de afaceri, mai ales dacă se optează pentru personalizarea acestora cu sigla/logo-ul sau chiar cu sloganul companiei.

Anul acesta alege un cadou inovator personalizat. Află mai multe detalii pe pagina noastra dedicata sau scrie-ne un email la office@ugearsmodels.ro.