Pareri

AUR, al doilea partid în preferinţele românilor. Ce ajuta partidul in ascensiunea sa.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, principalul partid care ar primi voturile românilor ar fi Partidul Social-Democrat (34,3%), urmat de Alianţa pentru Unirea Românilor (20,6%).  AUR a depăşit astfel Partidul Naţional Liberal, care ocupă locul al treilea în preferinţe (16,6%). Uniunea Salvaţi România (USR) se află pe locul al patrulea (12,5%), urmat de UDMR cu puţin peste 4%. 

Problemele sociale si politice au dus la ascensiunea AUR si discursurile populiste ale lui George Simion prind tot mai mult la patura sociala afectata de aceste probleme. George Simion si echipa sa fac turul Romaniei in ceea ce priveste strangerea de semnaturi pentru demiterea presedintelui tarii si in cadrul acestor vizite foloseste un discurs ce i-a facut pe tot mai multi romani sa isi depuna adeziunea la partidul AUR.

Declinul major e asa cum ne asteptam, USR care a „cazut” pe locul 4 in preferintele politice ajungand la un procent national de doar 12, la suta dupa ce la ultimele alegeri depasise 20 la suta.