Comunicat de presa

Mobilizare exemplară la lucrările de execuție la subsolul și parterul clădirii „Spitalului Municipal”

„La o lună de la semnarea contractului de execuție a lucrărilor la subsolul și parterul clădirii „Spital Municipal”, mobilizarea antreprenorului general este exemplară. Ritmul în care se lucrează este unul susținut și nu ține cont de zilele de weekend sau de orele târzii.

Intervenția este complexă, având în vedere faptul că lucrările efectuate acum 14 ani nu au fost conservate. Degradarea acestor spații presupune intervenții suplimentare, pentru a reface zonele afectate și se fac eforturi considerabile pentru ca acest proiect să fie finalizat într-un timp record.

Împreună cu antreprenorul general și prefectul județului Bacău, Lucian Bogdanel, urmăresc fiecare etapă în derularea acestei investiții – în conformitate cu Hotărârea nr. 112/18.10.2021 a CJSU Bacău – și ne asigurăm că impedimentele ivite sunt depășite.

Asigurarea spațiilor adecvate pentru acordarea serviciilor medicale de calitate ,este prioritară pentru mine! În calitate de președinte al Consiliului Județean, voi depune toate diligențele pentru ca această clădire cu destinație medicală, care aparține Municipiului Bacău, să fie finalizată în totalitate și să intre în circuitul medical cât mai curând posibil!” a declarat președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea.