Imaginea prostiei, a penibilului si a dorintei a deveni faimos cu orice pret. LuciDinBraila.

Am inteles ca se darama garajele si asta e un lucru bun fara discutie. Desi actiunile acestea nu sunt rodul subiectelor si a temelor de campanie a braileanului ajuns „vizitiu” in Bacau, pot spune ca sunt singurele lucruri bune facute pana acum. N-a suflat o vorba despre aceste daramari de garaje dar e bine si asa.

Ce nu am inteles e penibilul in care braileanul se afunda odata cu actiunile respective si anume, prezenta lui in prim plan, live pe facebook si nerespectarea normelor de protectie fiind prezent in perimetrul inchis de muncitorii ce poarta echipament de protectie si dumnealui….nu…ca e ditamai vataful. Bai nene, muncitorii astia puteau darama aceste garaje si fara sa sezi matale cu o mana in buzunar si cealalta pe telefon facand live. Primarul Facebook e ahtiat dupa faima si e aidoma vatafului penibil.

Dupa ce zilele trecute reusise sa se pozeze alaturi de 6 muncitori la peticirea unei gropi din asfalt, postare stearsa in urma criticilor de pe facebook, Viziteu continua sarada pozelor si live-urilor facute la actiuni ce nu vizeaza prezenta primarului.

Nu mai exista vreun primar in tara ce se fotografiaza la astfel de actiuni. Din contra, primarii de succes se fotografiaza la inaugurarea unor proiecte majore ce implica fonduri europene, parcuri, linii de metrou si orice alt lucru maret. Dar al nostru e in stare sa se pozeze si cu maturatorii stradali pentru ca la el propaganda e singurul lucru important.

Daca ne gandim ca astazi a poposit si deputatul Lazar la aceasta demolare a celor 2 garaje din spatele fostului Cinema Orizont situatia e si mai penibila. Sau adunat in gasca, anume aia userista locala pentru a „se trage” in poze. Evenimentul era realmente fabulos si nu puteau rata asta.