Pareri

Bugetul Bacaului pe 2022. Cheltuielile cu functionarea Primariei mai mari cu 60 la suta! Investitii noi, 1 la suta!

Desi se preconizeaza un buget mai mare ca anul trecut, administratia actualului primar nu se focuseaza pe investitiile noi cu care se lauda in campanie ci mai degraba pe cele incepute in fosta administratie. Ce e interesat de stiut e ca suma cu care se preconizeaza a fi mai mare bugetul merge in plus la cheltuielile cu functionarea Primariei Bacau.

Pentru ca Viziteu are o noua organigrama in care a facut „loc” unor „profesionisti” din tabara postacilor USR e clar ca e nevoie de mai multi bani. Pentru ca astia sunt mai profesionisti ca ceilalti. 80 la suta din banii pentru investitii se indreapta catre cele incepute in fosta administratie. 19 la suta merg pe studii de fezabilitate si atentie…. 1 la suta pentru investitii noi! Ca atat pot oamenii din gasca #rezist. Nu poti veni din strada si sa ai competente pentru Primarie. Cumva trebuie sa avem rabdare. Rabdare sa scapam de gasca astora.

Ne ramane doar speranta ca cei doi ani si jumatate ramasi vor trece repede. Bugetul Bacaului e supus dezbaterii din CL Bacau si apoi supus votului.