Comunicat de presa

Strada Stefan cel Mare, într-o “ceață” densă!

Luni, 10 ianuarie 2022, în jurul orei 03:30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău, au depistat în trafic, pe strada Ștefan cel Mare din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost testat cu aparatul drugtest rezultatul fiind pozitiv.

Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice.

După 10 minute, în jurul orei 03:40, o patrulă de poliție din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, au depistat în trafic, tot pe str. Stefan cel Mare din municipiul Bacău, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani. Conducătorul autoturismului nu se afla sub influența alcoolului, însă, conform testării cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice.

Ambii conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive”

Sursa: Atentie Politia Bacau