WHO THE F..K IS ALBERTO GRASU???

Deschid televizorul să văz ce mai e nou și ecranele flicăreau în roșu – Alberto Grasu împreună cu gașca de „intelectuali” au vandalizat de Revelion o vilă închiriată în București.

Alberto Grasu, Alberto Grasu,,,,,,,,, dădui repede un search prin memoria propriului creier să-mi dau seama cine-i aceasta ilustră personalitate . Din denumire, am tras rapid concluzia ce ar putea fi fratele mai mic al Grasului XXL.

(de ăsta am auzit!)

– NO RESULTS.

Apelez la prietenul Google, oricum el nu are început de alzheimer ca mine, mă pot baza pe el.

Am aflat ca-i mare trapper , orice naiba ar însemna asta. Apar și primele poze în urma căutării. Da, nu degeaba și-a dat numele de scenă Grasu, așa este, domnul e cam rubensian, descrierea ce i se potrivește la fix. În schimb m-a șocat dantura stimabilului, un fel de dinți de fierăstrău cu coborâre pe partea dreaptă, ca-n metrou. Mânat de curiozitate, caut pe youtube să mă documentez ce elucubrații a emanat trapperul și ce doctrine îmbrățișează.

Nu mai fac niciun comentariu.

Ce m-a întristat a fost faptul că l-am întrebat pe fiu-miu dacă a auzit despre el și răspunsul a fost :

Dăăăăăăăăă. E un băiat de succes, are șpe milioane de vizualizări pe youtube, e in top.

Și eu ca prosu’ încerc să-i insuflu aptitudini matematice , fizice și alte ielea. La ce dracu să-i mai folosească a^2=b^2+c^2, când, în zilele noastre ca să fii de succes trebuie doar sa ai IQ-ul pozitiv și un pic de papagal.

Greșeala mea!

Și mai trist decât acest lucru este faptul că astfel de specimene reprezintă pentru copii noștri idoli, idealuri la care aspiră. Cică ăștia îmi vor plăti mie pensie atunci când va fi timpul.

Să gândim optimist – Poate n-o apuc.