Prietenul la nevoie se cunoaste. Fostul prefect Bulai a incasat un sfert din banii cheltuiti de Primarie pentru servicii juridice!

E clar ca nu mira pe nimeni. Fostul prefect Bulai ramane prietenul de nadejde a lui Viziteu si cand vine vorba de „asigurat” contracte. Ca valoare, un sfert din totalul cheltuit de Primaria Bacau, anunta zdbc.ro.

Cu siguranta braileanul ne asigura ca aceste contracte au fost date fostului prefect in conditiile legale si e doar pur intamplator ca el a beneficiat de un sfert din suma totala. Insa, Viziteu e tot cel care blama fosta administratie si clica pesedista ca ofera contracte prietenilor din partid asadar nici oamenii noi din administratia locala actuala nu procedeaza altfel.

Dupa ce a reusit performanta de a bloca bugetul municipiului Bacau timp de cateva luni, Bulai se lauda ca a avut castig de cauza in toate spetele pentru care firma la care este actionar si fostul prefect a fost contractat. Pura coincidenta. Nimeni nu blameaza legalitatea insa ne punem semne de intrebare referitoare la oferirea acestor contracte tocmai fostului sef de cabinet al actualului primar.

3 contracte in doar doua saptamani (luna octombrie), suma de 27.000 lei cu firma celui care este membru al biroului politic USR si membru in comisia de arbitraj al USR la nivel national. Ca doar nu va imaginati ca Bulai a servit cabinetul Viziteu fara sa aiba privilegiul de a ajunge in aceste functii. Pe merit bineinteles, din moment ce fostul prefect a facut „minuni” pe timpul mandatului sau.

Ramaneti aproape, urmeaza si alte ciudatenii in gasca userista locala…