De la 1 ianuarie, CSM Bacău rămâne fără mai mulți antrenori. Comandă politică. Un LuciDinBrăila prea slab.

„O mare parte dintre antrenorii Clubului Sportiv Municipal Bacău rămân fără contracte… la comandă politică” a scris Adrian Gavriliu pe pagina de Facebook.

„Anul acesta am fost martorul la distrugerea unei munci de ani de zile,
Totul a plecat din rațiuni politice.
Din păcate „oamenii noi” din politică au metehne invechite.

Am anunțat incă de acum un an că primarul va face tot posibilul ( indiferent de rezultatele remarcabile pe care le-am adus la Csm și indiferent de modificările in bine prin care a trecut Clubul sub comanda mea) să pună tunurile pe mine.

A urmat incercarea de scoatere a mea din Club prin comisii de disciplină, plângeri penale, incercări de intimidare, prin interpuși, negocieri perverse și in final schimbarea organigramei și redenumirea postului meu, doar pt a mă da afară pe mine.

Ok. Mai nou, după ce s-au interesat și de viața mea privată și de ce mănânc și de ce beau, după ce mi-au trimis oameni pe la poartă să fotografieze, după ce au pus oameni să mă inregistreze, acum au venit cu altă minune: au blocat in Consiliul de Administrație al Csm – in care majoritatea este formată de oamenii primarului – prelungirea, firească, legală și necesară a unor contracte.

Le-am propus oamenilor primarului să voteze in CA-ul Csm, for deliberativ, prelungirea PFA-urilor antrenorilor, fără nicio modificare salarială.
Doar o cerere firească și simplă.
Antrenorii oricum activând in Club de ani de zile.

Nu au votat.
Motivul? Numai ei il ințeleg.

Eu nu am ințeles decât că sunt niște oameni extremi de slabi, de incompetenți și….extremi de răi.
Iar răutatea vine din……!?

Să ajungi să blochezi activitatea Clubului doar pt a da in director, ‘ tre să fi venit in Bacău, pe Bistrița, cu parcarea plutitoare.

Așadar de la 1 ianuarie o mare parte a antrenorilor (25) nu vor mai avea contracte cu Csm Bacău până cel mai devreme in aprilie la votarea noului buget.

Asta pentru că…”oamenii noi” nu ințeleg nimic din ce se intâmplă in jurul lor.” a încheiat Adrian Gavriliu.