Advertorial

Tigla metalica – mai populara decat oricand

Unul dintre segmentele cu cea mai rapidă creștere din industria construciilor il reprezinta acoperișurile din tigla metalica. Acest tip de invelitoare castiga constant în popularitate datorită numeroaselor sale calități – are o durabilitate extinsa (poate sa te tina o viata intreaga), este eficientă din punct de vedere energetic și mai sigura decât alte tipuri de acoperișuri. De-a lungul anilor, tehnologia a combinat cu succes durabilitatea superioară cu eleganța și frumusețea modernă, gratie capacității unice de a replica stiluri de acoperiș precum țigla din diferite parti ale lumii.

Potrivite pentru locuintele rezidentiale sau cladirile comerciale, sistemele de tigla metalica sunt astazi disponibile si in sistem modular. Ce inseamna tigla modulara pentru acoperis? Ea ne permite sa cumparam pe loc, din stoc, elemente complete (tabla si accesorii), de care avem nevoie pentru realizarea unui nou acoperiș; in plus, instalarea dureaza extrem de putin timp si se realizeaza usor. 

Topul motivelor pentru care proprietarii aleg acoperisul din tabla

  • Rezistenta indelungata la factorii meteo (vant, furtuni, traznet)
  • Protectie la foc, mucegai, insecte și putregai
  • Estetica fara repros – sunt inspirate de tiglele de lut, beton, ardezie sau au modele proprii de design, modern.
  • Ușor și eficient energetic
  • Disponibil intr-o mare varietate de stiluri și culori 
  • Mentenanta minima

Recomandarea noastra?

Sistemele de tigla metalica Budmat îți vor proteja locuinta, cabana, blocul sau orice alt spațiu construit de ploaie, furtună, zăpadă, chiar și vânt puternic – acestea se bucura de o garanție de chiar si pana la 50 de ani. Aceste acoperisuri au orificiile de fixare gata pregatite, inca din productie (nu va aparea pilitura metalica la montaj și oțelul nu se va mai încinge, prevenind aparitia ruginei); la montaj, foliile se autoregleaza și se castiga o imbinare și o etansare fără reproș! Sunt disponibile colectii atat cu aspect traditional, cat si modern. Este folosit otel german si scandinav, de cea mai buna calitate; se garanteaza liniaritatea culorii, indiferent de loturi.

Budmat  este un producator mondial de acoperișuri, cu 30 de ani de experiență, fiind chiar liderul pietei de invelitori metalice din Polonia. In ultimii ani, compania poloneza a castigat numeroase  certificari si atestari – dovada stau miile de familii ce se bucura de aceste sisteme de invelitoare modulare si sisteme pluviale, de pe patru continente.

Nu uita! Când vine vorba de protejarea casei tale, acoperișul este una dintre primele linii de apărare împotriva naturii dezlantuite. Când obțineți un acoperiș de calitate, știi că a fost făcut corect și vei avea liniște sufletească, știind că durează o viață. Alege intotdeauna cele mai bune materiale si cele mai recente tehnologii pentru a te bucura de un produs de ultimă generație – doar astfel te vei putea bucura de procesul de transformare a casei tale într-un …adevarat camin!

Sursa foto: Budmat Romania