Pareri

Lumini pe ritm de Game Of Thrones

Duminică seara 05.12.2021, Piața Tricolorului.

Lume multă adunată cu mic cu mare în așteptarea magicului moment în care Bacăul va fi inundat de luminițe si praf magic de sărbători. Pe scena amplasată în miezul orașului urcă pe rând minunați copii și artiști ce au dorit să contribuie și ei la aceste momente feerice de decembrie. Timpul se scurge repede și vine momentul mult așteptat de către toată suflarea prezenta în fața scenei si pe mediul online.

Edilul urcă pe scena , dă binețe băcăuanilor și invită pe toată lumea la numărătoarea inversă,,,,,

10 ,9 ,8 ,7 ,6 ,5 ,4 ,3 ,2 ,1 ,,,,,,,, Crăciun Fericit tuturor!!!

Frumos, n-am ce zice, lumea fericită și încântată de ploaia de lumini din Piața Tricolorului,,,, numai că pe fundal a început sa ruleze melodia de generic a celebrului serial Game of Thrones!

Aici mi-a dat cu virgulă,. Am avut impresia că era pregătită o regie în care din ceruri urma să apară un dragon aparținând unei firme cu contract de la Primărie și să arunce pe cer flăcări în loc de artificii (roșii sau albastre, încă sunt confuz asupra culorii ) și un viceprimar călare pe el strigând în gura mare Dracarys. Sincer nu cred că ar fi fost Ghingheș, mai degrabă i-ar fi fost dedicat acest hit. Băieți , au început deja luptele pentru tronul Bacăului? Chiar în preajma sărbătorilor?

Ar mai fi o posibilitate. Să se fi epuizat toate CD-urile cu Hrușcă si Fuego și cei de la sunet să fi îmbrățișat acest Soundtrack. Sincer aș fi preferat un Leru-i ler sau Împodobește Luci bradul/ Și nu te întrista….

Daca ar fi după părerea mea a fost o avertizare asupra populației că The Winter is Coming. Vin formele de viață cu ochii albaștrii și vă lasă în cutiile poștale facturi la gaze, curent, așa ca să strice din fericirea de sărbători. Un fel de Grinch.

Singura șansă să ne încălzim la un preț decent, ar fi de la Dracarys . Propun la următoarele alegeri să candideze Mama Dragonilor la primărie, că cu tatăl lor ii friiiig.

Are flăcările albastre!!!