Advertorial

Arderea grasimilor corporale, mai eficienta si rapida cu carnitina

Lupta contra kilogramelor in plus a fost dintotdeauna una dificila. La fel de dificila este si mentinerea greutatii dupa un program alimentar, respectiv de antrenament. Dintotdeauna oamenii cautat solutii prin care sa scape rapid de tesutul adipos inestetic, insa de preferat fara a depune vreun efort in aceasta directie. Suplimentele nutritive de altfel au fost intotdeauna in centrul atentiei lor, insa administrarea lor iresponsabila nu are cum sa atraga dupa sine rezultatele mult ravnite.

Expertii in suplimente nutritive precum Body Line – producator de top – vorbesc despre cat este de important echilibrul in consumul acestora, dar mai ales o alimentatie corespunzatoare, un stil de viata sanatos caracterizat de odihna adecvata, dehidratare.

Abia apoi produsele menite sa sustina antrenamentele sportive ar trebui luate in considerare. Acestea vor spriini un proces deja in desfasurare, facand ca obiectivele vizavi de arderea grasimilor sa fie mai tangibile.

Carnitina, un supliment important in procesul de slabire

Un supliment care a captat atentia sportivilor si a atletilor din intreaga lume este carnitina. In varianta regasita pe Bodyline.ro, aceasta este un aminoacid complet natural, al carei scop este de a favoriza arderea grasimilor, prin grabirea metabolismului.

Pe scurt, carnitina este un aminoacid natural care transforma grasimea in energie. Desigur, este optim ca aceasta sa fie folosita in antrenamente sportive si activitati diverse. Un astfel de supliment doar completeaza carnitina deja produsa de corpul uman, atunci cand aceasta nu este suficienta. Este transportata in tesuturi, unde este folosita.

Cu actiune antioxidanta, aceasta combate particulele nocive din corp, radicalii liberi care distrug celulele sanatoase. Pentru ca face parte din categoria aminoacizilor, se incadreaza in randul suplimentelor pentru slabit. Ard grasimea si o transforma in energie pura.

Nivelul de carnitina regasit in organism va influenta direct pierderea de grasime, dar va favoriza si cresterea musculara. Alte beneficii ale acesteia sunt capacitatea de a reduce oboseala si totodata de a actiona ca un inhibitor al apetitului. Este un alt fator ce contribuie la reducerea tesutului adipos, sustinand slabirea.

De asemenea, carnitina reduce slabiciunea musculara, imbunatateste conditiile de functionare a inimii, scade riscul de pierdere osoasa, minimizand si sansele de osteoporoza, fracturi, artrita, etc.

Consumul de carnitina imbunatateste mobilitate, favorizand un flux sanguin optim la nivelul membrelor inferioare. Nici sentimentul neplacut si dureros de dupa antrenamente nu mai este atat de intens.

Cei care au in vedere un astfel de supliment alimentar pentru slabire, se bucura totodata si de un sistem imunitar mai puternic, fapt datorat antioxidantilor din compozitia lui. Tot in timpul antrenamentelor si a exercitiilor actioneaza prin detoxifiere. Favorizeaza o transpiratie abundenta, prin care se elimina apa cu toxine si grasimi.

In varianta regasita pe bodyline.ro, Platinium Carnitina 1000, aceasta prezinta eficienta sporita consumata: o doza dimineata si una inainte de antrenament. Sustine cu succes crestera capacitatii de miscare, astfel arzand mai usor mai multe calorii.

Stiati ca sportivii de performanta vad acest supliment ca un prework-out, un energizant? Carnitina ii ajuta sa aiba energia necesara in sala de forta.