Moș Crăciun progresist!

Scrolleam dimineață pe telefon să văz ce mai e nou prin țară si prin lume și dădui de-un articol, cum că, a apărut o reclamă în Norvegia la serviciul de poșta în care ni se aduce la cunoștință faptul că Moș Crăciun are oareșce orientări sexuale nemaiauzite. Inițial am pus pe seama faptului ca nu băusem cafeaua și erau șanse considerabile să nu fi citit eu bine.

După ce-mi revenii am reluat articolul și ,,, stupefacție! Chiar așa era. Am dat click pe reclamă să văz și io ce le-a fătat mintea ăstora și-l văd pe Moș Crăciun sărutându-se pasional cu un anume Harry (nu Potter) , într-o scenă ce părea a fi demnă de un Oscar.

Trei idei, aproape simultan se înghesuiau în mintea mea, neștiind pe care dintre ele s-o scot la lumină prima.

Ce treabă are spiritul Crăciunului cu orientarea sexuală a Moșului? Care a fost geniul al cărui creier a slobozit conceptul acestei reclame? și ultima, Moșul are câțiva ani în spate, îi mai stă gândul la chestiile astea?

Mă gândesc ce-o fi în mintea unui copil care vede rahatul ăsta de clip, atunci când un Moș veritabil va veni în casă să-i aducă neprețuitul cadou de Crăciun? Unde se disipă spiritul acestei sărbători în care aduce fericire în sânul tuturor familiilor creștine?

Trendul ăsta progresist ce se dezvoltă pe planeta distruge tot ce-i mai frumos în mintea unui om, distruge tradiții, datini și lucrul care mi se pare cel mai important este ca se dorește să se implementeze în subconștientul nostru, dar mai ales al copiilor noștri acest trend tâmpit, după părerea mea.

Cică minunata „capodoperă” a fost foarte apreciată pe plan internațional.

Sunt curios ce porcărie de reclamă o să apară și de Paști, ce le mai fată mintea!!! Cum o să-l „sluțească” pe Isus?

Aș încheia cu o maximă, dar mă amendează CNA-ul. AAAAAA, nu am CNA!!!

BĂGAȚI-VĂ PROGRESISMUL ÎN,,,,,, HARRY!!!