Startul campaniei caritabile de Crăciun „O Facem Bacău”

Am dat startul campaniei caritabile de Crăciun „O Facem Bacău”. Cu ce ne ocupăm? Strângem donații pentru familiile defavorizate din județ și ne propunem să ajungem la peste 100 de copii. Ce poți dona? Jucării, produse de igienă, alimente neperisabile, cărți, rechizite, articole de îmbrăcăminte. Unde poți dona? Raw Therapy Bacău!

Te așteptăm cu pachetele pentru cei mici până pe 10 decembrie. Unde? Pe strada Mioriței nr. 2. Când? De luni până vineri, între orele 12:00 și 19:00.

Ce poate conține un pachet? O jucărie, un produs de igienă, un aliment neperisabil, o carte, rechizite, un articol de îmbrăcăminte (în stare bună, curat). Anul acesta „O facem” și la Bacău, alături de Raw Therapy Bacău.

Cunoști chiar tu familii defavorizate și vrei să aducem un zâmbet împreună pe chipul celor mici? Așteptăm mesajul tău! Ai alte idei de donații? Scrie-ne un mesaj pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ofacembacau . Anul acesta „O facem” și la Bacău, alături de voi!

1 thought on “Startul campaniei caritabile de Crăciun „O Facem Bacău”

  1. Pentru a veni in sprijinul donatorilor de pachete pentru copii defavorizati si pentru a acoperi cat mai multe zone vom anunta pe pagina Campaniei, in momentul primirii invitatiilor pozitive, noi puncte de predare. Asteptam cu bratele deschise si parteneri din mediul de afaceri bacauan.

    Stim ca este o perioada grea, dar stim si ca atmosfera Sarbatorilor de iarna ne indeamna la ganduri si fapte bune.

    Sa facem ceva si pentru copiii defavorizati din judetul Bacau.
    Cu recunostinta pentru ceea ce avem sa incercam sa daruim cu drag.

Comments are closed.