Pareri

Cine il mai injura pe Necula dupa un an de mandat al braileanului?

Nu-i asa ca multi dintre voi l-ati injurat macar odata pe Necula. Si mai multi il injurau zilnic. Pentru ca Bacaul progresa infim sau chiar vorbeam noi ca sta pe loc in timp ce Vasluiul da inainte. Si il criticam pe Necula si cand nu aveam apa si cand nu aveam locuri de parcare si cand dadeam in gropi pe strazile municipiului Bacau.

Acum, dupa anul incheiat de Luci ne dam seama tot mai multi dintre aia care-l injuram pe Necula ca era cumva altfel totusi in mandatul celui exilat de PSD pe plan politic. Si ne aducem aminte ca in ultimul an de mandat incepuse sa se mai miste timid cate ceva. Nici scandalurile din sedintele CL nu erau asa colorate ca acum si circul facut de consilieri era prezent rar.

Avem acum locuri de parcare? Nu mai avem strazi cu gropi? Avem apa de calitate? Ca Luci a reusit sa ne promita….apa…in campania de anul trecut.

Cum a reusit Necula sa fie totusi hulit de mai putini bacauani decat o fac acum vizavi de brailean? Cand te gandesti sa intri in politica trebuie sa stii nu doar administratie, nu doar sa fii un bun gospodar ci un bun politician in primul rand. Sa poti evita situatiile penibile si sa poti faca fata criticii care oricum vine din partea electoratului. Asta a reusit sa comunice cu bacauanii asa incat sa nu fie penibil. A stiut sa fie politician in primul rand si limbajul specific a fost prezent in discutiile cu cei care-l interpelau.

Vorbeam despre un numar mare de bacauani blocati pe pagina lui Necula? Hai sa vedem acum cati bacauani sunt blocati pe pagina braileanului. Asta a inceput sa blocheze mii de bacauani inca din timpul campaniei electorale si alte mii dupa ce a pasit in Primarie sperand ca poate sa conduca un oras precum gasca de martieni din George Bacovia.

Necula a stiut sa coboare cu picioarele pe pamant atunci cand a fost nevoie si a stiut sa isi foloseasca rabdarea in dicutiile cu cei care-l criticau. Inclusiv cu noi cei de la Urban Bacau ce l-am criticat poate cel mai dur din toata presa locala. Si imi aduc aminte ca a avut puterea sa ne cheme la discutii. Pentru ca „politicianul” Necula a dorit sa ne explice de ce, cum si mai ales cand pot fi facute lucrurile atat de necesare in administratia locala. Si sa stiti ca am inteles la acel moment. O sa spuneti ca a reusit sa ne minta frumos. Probabil. Luci nici atat nu reuseste. Asta jigneste, arunca noroi in tot ce misca prin CL si vrea sa impuna proiectele fara sa le si explice necesitatea.

Va mirati ca Necula a reusit sa ramana in politica si a ajuns director la SSPM? Sa pricepeti ca politicianul Necula a stiut sa negocieze, a stiut sa isi vanda experienta si stie sa se mentina sus. Daca a reusit sa se ridice dupa ce am aruncat cu pietre in el nu inseamna decat ca e un om politic potrivit zilelor noastre. Nu un mitocan si nu un orgolios precum celui ales cel putin in mod ciudat primar in urbea noastra.

Cati il mai injura pe Necula astazi? Nu prea mai auzim despre asta. Ne-am convins doar dupa un an de mandat Luci ca poate fi mai rau decat sub administratia Necula? E tarziu. Trebuia sa ne gandim in septembrie 2020 cand braileanul ne-a fluturat atatea minciuni. Trebuia sa ne gandim ca oamenii noi in politica vor puterea si atat. Si Necula acumulase experienta cat sa poata duca proiectele incepute mai departe.

Luci e la nivelul de bastonase in Primaria Bacau si cred ca va ramane la nivelul asta pana in 2024. Necula a tinut Bacaul jos? Unde e Bacaul dupa un an de mandat Luci? Mai jos. Vorbeam despre scandalurile politice si anchetele penale din timpul lui Necula. Luati cu paine in 2021 sub administratia braileanului si cei trei inculpati ce au probleme cu legea. La nici doua luni de mandat un Avram, un Cochior si un Tudor erau in mijlocul unor anchete penale. Acum e si el. Nu-i asa ca Necula era un penal si de aceea l-am vrut pe Luci?

Hai sa-l injuram pe Necula si pentru un Bacau mort pe parcursul anului 2021. Ca asa ne sugereaza administratia locala. Luci si-a dat seama ca are de invatat destule de la Necula, ca habar nu are administratie si ca liderul Pro Romania il poate salva din situatii penibile. Si brusc, Necula nu mai e penal in ochii astuia de conduce Primaria, ba mai mult, poate fi de folos municipiului Bacau. Pai nu mai e #papaNecula Luci draga? Asa-i ca nu mai e? Necula e politicianul care a stiut sa isi vanda pielea.