Comunicat de presa

Președintele CJ, V. Ivancea mulțumește pompierilor din zona Oituz, cei care luptă cu flăcările incendiului.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivan ea a mers să le mulțumească pompierilor care lupta cu flăcările din pădurea Oituz.

„Pompierii care s-au luptat cu flăcările la Piatra Şoimului, în pădurile din împrejurimile Oituzului, merită respectul şi considerația noastră nu doar la ora bilanțurilor festive.

Aceşti eroi anonimi, veniți din toate colțurile județului, au reuşit să controleze incendiul şi, prin eforturi supraomeneşti, să-i limiteze întinderea la doar 35 de hectare.

Alături de câțiva apropiați, am fost azi în zona afectată pentru a transmite pompierilor un semn de apreciere şi recunoştința noastră pentru sacrificiul lor.

Cuvintele sunt puține pentru a descrie uriaşa strădanie a acestor oameni care, timp de o săptămână, au fost 24 din 24 în lupta cu flăcările nimicitoare.

Ca vicepreşedinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău le mulțumesc, încă odată, tuturor lucrătorilor ISU implicați în lichidarea incendiului de pădure de la Oituz!” a menționat Valentin Ivan ea.