Primăria Bacău vrea să ridice mașinile parcate neregulamentar

Salutăm inițiativa Primăriei de a sancționa șoferii care parchează neregulamentar pe străzile din Bacău și totodată mulțumim din inimă consilierilor locali care susțin acest lucru…… cu un mic amendament:

Băăăă idioților !!! Mai întâi creați voi locuri de parcare în acest „superb” oraș european, dați posibilitatea șoferilor să parcheze conform legii și abia apoi, dacă sunt indisciplinați, sancționați-i. Mâine-poimâine o să vă vină strălucita idee de a da o hotărâre sa-i amendați pe toți cei care nu sunt milionari in euro și ce să vezi,,,,, doar câțiva vor putea respecta acea lege…

Vă dăm noi o idee! Știm că nu v-a dus bibilica la treaba asta, dar fiți atenți: dărâmați garajele, construiți mai întâi in locul lor parcări etajate ca în orașele civilizate și abia după aia puteți sa-i goliți buzunarul ticălosului care nu va respecta legea. Ce ziceți de treaba asta???

Sunt o grămadă de zone aglomerate în orașul ăsta în care, dacă vrei să parchezi ai 2 variante:

a) parchezi la o distanță considerabilă față de zona în care ai treabă,

b) faci una, două sau mai multe ture până când un nemernic plecă și ocupi spațiul eliberat de acesta (mare atenție, mai sunt în spatele tău 2,3 pândaci ca și tine!!!)

Ar mai fi o soluție pentru a rezolva această problema – fiecare conducător auto să posede câteva sute de baloane si un tub cu heliu, iar în momentul în care parchează, să facă precum în imaginea de mai jos. (amendați-l pe ăsta, să vă vad!!!)

Ținem să aducem la cunoștință autorităților locale faptul că încă nu s-au inventat mașinile gonflabile, ca în momentul în care ai oprit, s-o dezumfli, o pui in geantă si-ți vezi de treabă. Încă nu au ajuns cu tehnica până acolo!!!!

….. Oare ce firmă va câștiga „licitația” pentru ridicarea și depozitarea mașinilor respective???