Advertorial

Ce inseamna o casa de pariuri online de top?

Majoritatea romanilor pasionati de pariuri sportive aleg sa joace in prezent in agentiile de pariuri online. Este o alegere inteleapta, deoarece aceste site-uri ofera o multime de avantaje. Pentru a te bucura insa de o experienta de joc cat mai placuta, dar si pentru a avea sanse de castig cat mai mari trebuie sa alegi o casa de pariuri online de top. Tocmai din acest motiv scriu acest articol, in cadrul caruia iti voi prezenta ce inseamna o agentie de pariuri de top. Vei vedea astfel ce servicii si functii ofera cele mai bune site-uri de pariuri si vei putea face diferenta dintre o agentie mediocra si una foarte buna, la care merita sa iti deschizi cont si sa pariezi.

Ce este o casa de pariuri online de top?

Exista zeci de case de pariuri online cu licenta in Romania, insa evident ca nu toate se afla la acelasi nivel. Este important sa alegi cele mai bune agentii, pentru ca astfel vei avea parte de o experienta de joc superioara si ai si sanse mai mari de a obtine profit.

Iti spun din start ca iti poti face la Betano cont daca vrei sa fii si tu jucator la una dintre cele mai bune case de pariuri de pe internet in momentul de fata. Totusi exista si alte agentii foarte bune, iar pentru a le alege trebuie sa stii ce sa urmaresti.

Asadar, o casa de pariuri online de top se remarca prin urmatoarele aspecte:

  • Un bonus bun oferit clientilor noi
  • Oferta bogata de evenimente si tipuri de pariuri
  • Pariuri live si streaming
  • Aplicatie de pariuri pentru mobil

Bonus pentru clientii noi

Aproape toate agentiile de pariuri online ofera bonusuri de bun venit pentru jucatorii noi. Totusi exista pe piata multe oferte care au conditii destul de greu de indeplinit. Degeaba vei incasa un bonus consistent si foarte atractiv la prima vedere daca acesta are conditii de rulaj dificile si nu vei reusi sa il transformi in bani reali.

De aceea este important sa analizezi cu atentie bonusul pe care agentia il acorda si sa alegi unul a carui conditii se pot indeplini fara dificultati. Nu te orienta asadar doar dupa valoarea bonusului, pentru ca nu este cel mai important aspect cand vine vorba de astfel de oferte de bun venit.

Oferta bogata de evenimente si tipuri de pariuri

Unul dintre cele mai importante aspecte este legat de oferta propriu-zisa de pariuri. O agentie de top iti va oferi o gama variata de evenimente disponibile, precum si cat mai multe optiuni de pariere (tipuri de pronosticuri). Chiar daca vei spune ca tu pariezi doar pe meciurile importante si pe pariurile principale, totusi o oferta cat mai variata este de preferat.

Pot exista multe situatii in care sa gasesti un meci foarte bun de jucat sau un pronostic mai special cu sanse mari de reusita, dar care sa nu se regaseasca in oferta agentiei la care ai cont, situatie care cu siguranta nu este deloc placuta.

Pariuri live si streaming

Foarte multe pariuri valoroase se gasesc chiar in timpul desfasurarii evenimentelor. De aceea este important ca agentia la care joci sa aiba o sectiune de pariuri live foarte bine pusa la punct, in cadrul careia sa poti paria simplu si rapid si care sa aiba multe evenimente disponibile.

De asemenea, functia de live streaming este si ea extrem de utila. O agentie de pariuri de top trebuie sa iti permita sa vizionezi in direct cat mai multe evenimente sportive. Pe langa faptul ca te bucuri de o calitate foarte buna si de transmisiuni fara intreruperi, urmarind un meci in direct poti gasi mai usor pronosticul castigator.

Aplicatie de pariuri pentru mobil

Probabil ca si tu petreci majoritatea timpului pe internet navigand direct de pe telefonul mobil. De aceea o agentie de pariuri de top trebuie sa iti ofere posibilitatea de a paria in cele mai bune conditii de pe telefon.

In aceasta situatie iti vin in ajutor aplicatiile Android si iOS, pe care operatorii de pariuri le ofera clientilor lor. Prin intermediul acestor programe vei paria extrem de comod de pe telefon, de oriunde te-ai afla. In plus, cele mai bune aplicatii iti ofera si o serie de functii extrem de utile, cum ar fi logarea in cont prin amprenta, notificari cu privire la biletele plasate si meciurile care te intereseaza, plasarea de pariuri prin comanda vocala si altele.

Ti-am prezentat asadar doar 4 dintre aspectele care fac diferenta dintre o casa de pariuri de top si una mediocra. Pe langa cele deja mentionate, mai pot fi incluse pe lista si altele, precum: cote mari, bonusuri pentru clientii existenti, bonus la biletele multiple, retrageri rapide etc. Toate aceste lucruri vor contribui la o experienta de joc cat mai placuta si iti vor fi de folos pentru a deveni profitabil la pariurile sportive online.